Műszaki vizsgára illik lemosatva, kiporszívózva vinni az autót?
Alapból annyira tisztának kellene lennie az autódnak, hogy ne kelljen külön ezzel foglalkozni.
De egyébként csak a tulajdonost minősíti az autó tisztasága.
Alapvetően ilyen követelményről nem tudok, de illik igényesen odavinni. Mondjuk máskor is illik tisztán tartani.
De meglepődnél sokan, hogy viszik műszakira és szerelőhöz a kocsit. Az SZÜF-ön is láttam érdekes képeket. Illetve egyik szerelő ismerősöm mesélte, hogy volt olyan is, hogy először helyet kellett csinálnia magának a kocsiban, hogy be tudjon ülni. Oda volt b@aszva egy csomó szemét meg minden. Nálam landolt rokon kocsija - szívességből - kb egy fél sivatag volt a gumiszőnyegén.
Nincs tele szeméttel, meg nem olyan koszos. Semmi extra.
Köszönöm szépen.
Én már vittem így is, úgy is. Legutóbb pont trutyis februári idő volt, így nem láttam értelmét kitakarítani. Nem volt tetőig retkes a kocsi, de a napi kosz azért rajta volt. Bent sem voltak makulátlanul tiszták a szőnyegek. (Nálam ez általában a legkoszosabb, takarítatlan állapot, akkor is ha nincs műszaki vizsga.)
Nem tették szóvá. Közlekedési Felügyeletnél simán átment a kocsi.
Alvázszám ilyesmik legyenek tiszták, jól láthatóak. Rendszámtábla legyen tiszta.
Illetve azért ne egy saras földesút után menj vizsgára, mert ismerőst már zavarták el, mert a fele autó tiszta sár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!