Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az injektor...

Mi a véleményetek az injektor tiszítóról?

Figyelt kérdés

Akadt pár problémám az autómmal de nem szeretnék megválni tőle, nagyon megszerettem.

Szerelő említette hogy van injektor probléma(nem tudom mire utalt vele)

Vettem egy tisztító adalékot, ha nem is oldja meg a problémát hátha segít a picinek..

Ne nézzetek hülyének, első kocsim, lány is vagyok.. 😂

Hogy lenne jobb, ha tele a tank és abba beletölteni vagy fogyasszam ki amíg lehet, töltsem bele és arra a benzin.

Vagy teljesen mindegy?

Csak jót akarok a kocsinak 😔

2021. aug. 14. 15:29
 1/4 krwkco ***** válasza:

Ha tankolás előtt töltöd bele, akkor jobban elkeveredik. De valószínűleg ez se számít, mert az autó mozgása is elkeveri. Nem muszáj üresre fogyasztani a tankot szerintem teheted fél tankba is tankolás előtt. Az már elég keverés.

Egyébként megoszlanak a vélemények, hogy az injektortisztítónak van-e valós hatása. Az égéstérbe belógó részre ráégett kokszot biztos nem oldja fel.

2021. aug. 14. 16:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az injektortisztítónak nincs mérhető hatása. Amit a nagy nyomású üzemanyag nem tud átfújni a furatokon és feloldani sem tudja azt az injektortisztító sem fogja.

Ezzel az olyan hozzá nem értőket húzzák le, akik cska jót akarnak a kocsinak.

2021. aug. 14. 17:55
 3/4 Maldoror ***** válasza:

Javaslom elöbb győzödj meg róla, hogy injektoros e az autód.

Ha igen, szerintem akkor se tölts bele semmit mert többet árthatsz vele.

2021. aug. 27. 02:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Beleöntöttem még kb. 1 hete mielőtt tankoltam, segített a kocsinak .

Nem sokat, nem lett tökéletes viszont nem dadog annyira.

Szerelő majd megnézi , de addig is jó.

2021. aug. 28. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!