Hol lehet a fővárosi állatkerthez legközelebb ingyenesen parkolni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 10:59
1/9 krwkco válasza:
Pl. a Hungária körút másik oldalán. De sokat kell gyalogolni és nagyon valószínű, hogy nem lesz szabad hely.
2/9 anonim válasza:
Sopronban.
Egy picike gyaloglás csak. :))
3/9 anonim válasza:
Tedd le a Mexikói úti végállomásnál (Mexikói út M), onnan egy megálló földalattival (M1 metró).
4/9 anonim válasza:
Úgy tudom, az Andrássy úton ingyenes a parkolás, bár szabad hely nem biztos, hogy lesz.
Onnan vagy séta vagy földalattival utazz a Széchenyi fürdő állomásig.
5/9 anonim válasza:
Sehol nincs, most voltunk és fizetős mind.
Ami lett volna ingyenes az az összes foglalt.
6/9 krwkco válasza:
"onnan egy megálló földalattival (M1 metró)."
Erre én is gondoltam. De egy négytagú családnak 8 jegy ára 8 óra parkolásra elegendő. Ha meg nem vesznek, jegyt, akkor van esélye egy olyan büntetésnek, ami hetekre elég lenne parkolásra.
7/9 anonim válasza:
#6 Ez igaz. Akkor marad a fizetés, más lehetőség nem igazán van. Mobilon kell indítani a parkolást és akkor az időt sem kell figyelni, csak a végén leállítani.
8/9 anonim válasza:
Mexikói úti földalatti végállomás körüli utcák. Vagy a Trófea étterem udvara.
9/9 anonim válasza:
Esetleg taxival is lehet menni (nem tudom,hogy az úgy jobb lenne e)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!