Dízel autó napi 10-15 km városi használatra nagyon nagy butaság?
Figyelt kérdés
Okozna gondot ha 90%-ba városba használnám és rövid távra munkába járásra?2021. aug. 12. 17:15
11/15 anonim válasza:
innen látom hogy az itt lévők 99%-a azt se tudja mit beszél, csak a valakinek a valakijének a valakijétől hallotta... Még nagyobb bohóciskola van itt mint a totalcar videók kommentszekciójában youtubeon :D Gondoljunk csak abba bele, hány millió ember használja a leges-legmodernebb FULL dízel (szóval nem hibrid) autókat akár a legnagyobb városokban, mégsincs tömeges hiszti hogy jaj sorra romlanak el... nem véletlenül, mert egy merő FSZSÁG. Csak persze az itt lévő emberkéknek úgy 20+ éves az autó ami a segge alatt van, örök élet + 1 nap meg minden csak amúgy meg havonta járnak a szerelőhöz mert mindig van valami, jó eséllyel, vagy lehet azt se tudják hogy mennyi minden szar az autón de nagy boldogan használják és terjesztik a baromságok tárházát hogy mer régen minden jobbvót ... ma pl egy szerelő konkrétan úgy nézett rám mint hóember a hősugárzóra, amikor egy 190-es mercire azt mertem mondani hogy régi. Végülis csak 40 éves autó, és már alkatrészt se nagyon kapni hozzá, de nem az nem régi autó és ne szidjam mert kimegy a világból blablabla... még jó hogy egy olyan merci többe kerül manapság mint egy pár éves új autó, és az alkatrészek rolls royce árakon mozognak mert limitált számúak, nem mellesleg ott is van bőven meghibásodás :D Na, ilyen hülye emberek lakják ezt az országot...
12/15 anonim válasza:
Igen, itt gyakorin túl van ez misztifikálva. Bezzeg árról nem szól a fáma, hogy a benzinesnél hidegen milyen szépen lemossa az olajfilmet a lecsapódó benzin a hengerfalról..
13/15 anonim válasza:
#12 gondolom ezt is te magad tapasztaltad endoszkóppal, mi? Még véletlen sem a gajdán miki meg ezeknek a szavait fújod :D Megint ott vagyunk ahol a part szakad.
14/15 anonim válasza:
Miért kéne nekem szakmai tényeket megtapasztalnom? Te kimérted ingával, hogy forog a föld? Vagy akkor nem is igaz, el sem hiszed?
Gajdán Miki videók nézése igazán rádférne amúgy..
15/15 anonim válasza:
tudod mindig az az okosabb, aki hallgat. Én nem értek annyira az autószereléshez, de annyira tapasztalt vagyok hogy tudjam hogy az emberek hülyék, és semmi alapja nincs a mondanivalójuknak, mert pont ugyan az van itt is mint a gyógyszereknél, nincs olyan ami ilyen és kész. Mindig van kismillió tényező amik miatt nem-lehet-általánosítani, és ez miatt teljesen feleslegesek ezek a hülye kamu konzekvenciák amiket itt puffogtattok... menj már be egy xy szervizbe és kérdezd már meg milyen gyakran fordul elő ez az olajlemosási dolog, gyanítom nem fogsz ilyet hallani hogy konkrétan jöttek ilyennel, max ő is hallott róla, mint ahogy itt mindenki. Annyi sok hülye kijelentést láttam már, és konkrétan ÉN megtapasztaltam rengetegszer hogy az rohadtul nem úgy van, mi jön ebből? Hogy megint csak egy hülye általánosítás volt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!