Ha nem húzatom ki megfelelően az autót, (tehát túl nagyba váltok) és gázt adok, kattogó hang hallatszik?
Figyelt kérdés
Dízel autó.2021. aug. 11. 14:45
2/12 krwkco válasza:
Túl alacsony fordulaton, nagy gázpedál állásnál rángathat az autó.
3/12 A kérdező kommentje:
klattyagó hangot ad ki, rángatást nem éreztem, ha felengedem a gázt, nem klattog
2021. aug. 11. 14:57
4/12 anonim válasza:
Alacsony fordulaton kattogó hangot az autó alkatrész rezonálasa okozhatja.
5/12 krwkco válasza:
Kettős tömegű lendkerék? Még megakadályozza a rángatást, de már elgyengült, ezért szélső helyzettől szélső helyzetig mozog.
6/12 A kérdező kommentje:
Nincs ebben a szériában. Én is erre gyanakodtam, ezért mertem megvenni az autót (mert nem volt benne a kettős tömegű).
2021. aug. 11. 16:15
7/12 anonim válasza:
Milyen motor mekkora fordulaton klattyog?
8/12 A kérdező kommentje:
1.6 115 LE
Minden olyan fordulaton, amikor nincs megfelelően megporgetve, tehát túl alacsony fokozatba váltok.
2021. aug. 11. 22:54
9/12 A kérdező kommentje:
Vagyis bocsánat, pont, hogy nagyobba váltok, mint kéne
2021. aug. 11. 22:55
10/12 anonim válasza:
De miért váltasz túl alacsony fokozatba, ezt tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!