Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csinálja ezt az 1.9Pd?

Miért csinálja ezt az 1.9Pd?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sikerült jól belenyulnom egy hulladékba de mostmar szeretném rendbe tenni ha így alakult.

A lényeg hogy a turbó folyton letiltott amit orvosoltunk egy geo takaritással aztán 2hetre rá kapott egy chipet...két napig tökéletesen mukodott majd egyszer csak leállt a turbó és most folyton leall ha odalepnék neki egy kicsit is...chip után ugye 2ezres fordulatnal megindult az autó ezt most viszont majd 3ezernél kezdi el aztán egyszer csak gondol egyet és a turbó megint megadja magát de mostmar teljesen véletlenszerűen nem a 7 másodperc után amikor a vezérlő tultoltes miatt tiltaná le

Ha van ötleted azt előre is köszönöm

2021. aug. 10. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"kapott egy chipet"

Meg is van a probléma...

2021. aug. 10. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem németország, hogy csomó cég foglalkozik chip tuninggal profi szinten.

Simán lehet, hogy elvitted egy ametőrhöz aki olcsó volt és rosszul csinálta meg.

2021. aug. 11. 21:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Szerencsére elég nívós helyre vittem ahol versenyautókat írnak... Csak amikor én ott voltam akkor volt bent vagy 2 AMG Mercedes Porschek meg egy csomó nagymértékű autó állt az udvarban szóval tényleg nem a sarki hulyegyerekhez vittem.

Engem is csak protekcioval vállaltak mert nem foglalkoznak régebbi kiadású autókkal

2021. aug. 12. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!