Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen a KRESZ vizsga?

Milyen a KRESZ vizsga?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nehéz, vagy könnyű?

Miket kérdeznek?

Előre is köszi:)

2010. aug. 29. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem nehéz.

A vizsga egy érintőképernyős számítógépen zajlik le. Kijönnek a kérdések, te meg ráböksz a megfelelő válaszra.

Kérdeznek táblákról, rendőri karjelzések, kell e elsőbbséget adni az YX helyzetben(képpel)

A képes kérdések általában 3 pontott érnek, a kép nélküliek 1-et.

2010. aug. 29. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Vagyis hát pontosítok, mindenféléről kérdezhetnek ami az adott kategóriához tartozik :)

Ha odafigyelsz kresz oktatáson akkor tuti megy a dolog.

2010. aug. 29. 10:53
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 29. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
A kresz alapjaival minimum tisztában kell lenni (alapszabályokkal), és logikusan is át kell gondolni a kérdéseket, szerintem érdemes jól értelmezni a kérdéseket, már régen kreszvizsgáztam, de azt észrevettem hogy szeretik úgy feltenni a kérdéseket hogy becsapós legyen (egy szó megváltoztathatja az egész mondat értelmét). Régebben még tesztlapon vizsgáztak (papír, toll) a B kategóriából még úgy vizsgáztam, később leraktam az A-t azt már számítógépen, szerintem az 1 perc elég egy kérdés értelmezésére, nekem bőven elég volt.
2010. aug. 29. 13:59
 5/8 nako ***** válasza:
Tényleg nem nehéz - ha készülsz rá. A www.webkresz.hu oldalon az összes kérdés fent van minden kategóriából (én is ott gyakoroltam), ami a vizsgán előfordulhat. Ha azokat végigcsinálod, tuti sikerül majd. :)
2010. aug. 29. 14:30
 6/8 anonim válasza:
Ha tanfolyamra jársz és tesztlapokat töltötök ki és megbeszélitek az rengeteget segíz, de énis csak a webkresz.hu-t tudom ajánlani, ha vizsgára készülsz érdemes befizetni 5-10 napra hogy az egész adatbázisban böngészhess. Egy tipp ha már csak a vizsgára készülsz: Ha egymás után 3 tesztet ki tudsz tölteni úgy hogy átmész, akkor megnyugodhatsz. És mindenképp menj el egy tanfolyamra, egyedül nehéz!
2010. aug. 29. 18:41
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 29. 19:14
 8/8 gab19900701 válasza:
Próbaképen csináltam egyet kresz vizsga előt aállok 53 pont nem legjobb de elsőre csinátam mondjuk.
2011. júl. 23. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!