Peugeot 406 vagy suzuki swift? Pontosabban lent.
Két autó között vacilálok régóta, az egyik a Peugeot 406 abból konkrétan nincs motor kiragadva, de ha mondanom kell akkor inkább a HDI motorosokat illetve a 1.8 vagy afölötti benzineseket néztem.
Illetve van a suzuki swift, az újabb generáció (2005-től fölfele)
A peugeot nagyobb, erősebb és olcsóbb. A suzuki viszont gyengébb, kissebb és drágább. Viszont szeretném mások véleményét is kikérni. Ti melyiket vennétek? Kérlek pontosan írjátok le mit/melyik miért. Köszi
öreg francis diesel kontra japán benzines
szerinted melyik a jobb választás?:)
Ha szopni akarsz akkor a franciát válaszd
Nehéz ezeket összehasonlítani, mert kb annyi közös van bennük, hogy 4 kereke van mindkettőnek.
A Peugeot 406 egy nagyon jól sikerült típus, jönni fog a sok 3F szabályon felnőtt önjelölt autószakértő, de a Peugeot ebben a korszakban jó autókat gyártott, amikben ma is meg lehet bízni annyira, mint a legtöbb kortársában.
Kényelmes, szerintem nagyon jól eltalált a dizájn, tartós a belső is.
Persze érdemes a kínálat teteje felől nézelődni, sokat lerúgtak már akik a Taxi filmeken nőttek fel :D
A Swift meg... hát az egy Swift. Nekem sajnos sokáig volt dolgom ilyen vasaló Swifttel, azt nem lehet tőle elvenni hogy megbízható, igen, megbízhatóbb lesz nagy eséllyel a 406-nál, de annyira okádék a belseje, annyira fantáziátlan a dizájn, annyira hulladék az egésznek a kidolgozása, hogy ennyit nekem nem ér a szervizek ritkasága. Persze kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!