Chevrolet Epica 2-es dízel mennyire megbízható autó?
Figyelt kérdés
Most egy Lacetti-m van (szintén 2000-es dízel), ami egy marha igénytelen, viszont nagyon olcsó és megbízható autó. Ezt szeretném lecserélni egy Epica-ra, ami a márkán belül egy fokkal magasabb kategória. Mennyire megbízható?#chevrolet epica
2021. aug. 6. 23:38
1/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó autó, de az előzőleges karbantartottságtól függ, hogy nálad milyen lesz, vétel előtt nézed át, ne sajnáld rá azt a 10000 ftot. Chevroletem van nekem is, venném.
2/4 anonim válasza:
Ebben a GM-féle saját dízelük van, ha az is olyan mint a benzineseik akkor megette a fene... Az 1.7-es jó ebből, de az csak a Cruze-ban van. Abból az eladó meg ritka mint a fehér holló szinte.
3/4 A kérdező kommentje:
A Lacetti-ben lévő dízel motor kiváló. 120 lóerős, kellően fürge, és a fogyasztása is remek. A gond csak ott van, hogy az autó többi része olyan olcsó fos, hogy piros lámpánál járó motorral szemmel láthatóan remeg a kormány, és ez nem hiba, hanem ilyen az autó.
Ha ugyanaz a motor van az Epica-ban is mint a Lacetti-ben, akkor az remek, de ugye ezt nem tudom.
2021. aug. 9. 13:45
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!