2 millióért mi a legerősebb használt autó?
Aránylag jó állapotban legyen.
Napi használatra 40+40km autópályán ingázásra kell.
Gondolom azzal tisztában vagy, hogy a 2 millióért kapható tényleg erős autók - amiket például #7 említett - az nagy erő mellett még nagyobb fenntartási költségeket is fognak generálni. Ezek jellemzően koruk csúcsmodelljei, vagy ahhoz közeli, mindenképpen baromi drága autók voltak - most már nem drága őket megvenni, de a fenntartásuk továbbra is ahhoz van mérve, aki anno megvette ezeket 20-30-40-50 misiért.
Én valami erős dízelt néznék, a már említett BMW E39 530d egy baromi jó autó, ha megkíméltet veszel, és te is megadod neki amit kell - 2 misiért ott azért még ki kell fogni a tényleg jókat.
8as
Igen, és? Nem olyan tragédia azért egy ilyen autót sem fenntartani, mint ahogy sokan beállítják. Évekig volt 4.2es A8asom.
Nekem ne mondd, három ilyen kaliberű autóm van jelenleg. Ettől függetlenül mindig szeretem ezt kiemelni, mert sokan csak megveszik és nem gondolnak bele hogy hiába 2 misi egy 3 éves Dacia meg egy 20 éves A8 is, attól még krvára nem ugyanannyi lesz fenntartani, és akkor lerohasztják a jobb sorsra érdemes autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!