Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha rendszám nélküli motorral...

Ha rendszám nélküli motorral menekülnék a rendőrök elől faluban és nem kapnának el, abból lenne valami bajom?

Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
El fognak kapni és jól megbüntetnek.
2021. aug. 3. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
volt ilyen hulye haverom aki a robogoval atment keresztben az uton (jardarol ki, jardara fel), rendor utana, de kis utcakban a robogo nyert, lehagyta oket es ejtettek a dolgot (marmint pl nem indult nyomozas utana, hogy ki is lehetett az a fax aki ilyet csinal :D)
2021. aug. 3. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha felismernek vagy ők, vagy más szemtanú.

Kis faluban azért erre van reális esélyed.

Egyébként nálunk volt olyan kb 10 éve, hogy a jó helyismerettel rendelkező robogóst üldözték rendőrök, autóval csak egy patak előtt élesen balra kanyarodva lehetett tovább haladni, míg motorral nyíl egyenesen, egy gyalogos- és bicajos hídon is. Motoros egyenesen el és a híd túloldalán lévő lakótelepen köddé vált, rendőrautó meg mejjel lefelé bele a patakba. Szóval meg lehet úszni, de mocsok nagy szerencse kell hozzá, úgyhogy inkább ne!

2021. aug. 3. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért egy rendszámot dobják már rá. Kb tálcán kínálod majd, hogy állítsanak meg. Ha jogsid nincs azzal évekig el lehet lenni, ha a motor egyébként ránézésre rendben van.
2021. aug. 3. 19:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért függ a motortól is és a terepviszonyoktól. Mi sokáig full crossal motoroztunk a faluba. Körzeti rendőr járt csak ki hébehóba aki ismert minket meg tudta, hogy földút és erdő a cél de átkell vágnunk a falun meg egy főúton így sose szólt. Ez müködött is egy 2 évig. Aztán betévedtek a faluba valami idegen rendőrök akik csapták is ki egyből a szírénát. Crossal azért nem volt nehéz elmenni😅. Rá 2 napra motoros rendőr járt a faluba kb mindennap xdd akkor eladtam a kis yz-t aztán letettem az a2 jogsit és most egy papíros 450-es exc-vel mászkálok. Így nyugisabb és mehetek bárhova.

Az a baj ha 1x elkapnak akkor az kellemetlen

2021. aug. 3. 19:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Kismotor* arra felé sok kisebb utca van és földút.
2021. aug. 3. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#2 ilyet én is csináltam, lehet én vagyok a hülye haverod? :D

Kápmegyer, Külső-Szilágyi út

2021. aug. 3. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megcsináltam, gondoltam úgyse tudnak semmit sem csinálni... Nem a faszt nem... Azóta van B és A1 kategóriám is, a kocsim hivatalból kivonva, 2× büntettek meg mert nem volt becsatolva az övem (be volt) és eddig "csak" 8× állítottak meg 1 év alatt....
2021. aug. 3. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tudják ki vagy (nem ismernek fel a motoron) és utána sem ismernek fel, akkor nem lesz semmi. Ha olyan helyen vagy, akkor egy motorral el tudsz menekülni, de szerencse is kell hozzá.
2021. aug. 3. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 nem talált, de akkor ezek szerint te is megúsztad :D
2021. aug. 3. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!