Renault Thaliát miért tartják sokan csúnya autónak?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam miszerint ronda autó. De sose értettem miért. Szerintem tipikusan olyan klasszikus autó kinézete van a lépcsőshátú sedan formájával.2021. júl. 31. 17:36
1/7 anonim válasza:
Azért mondják rá, hogy ronda, mert nem szép.
A Clio egész jól sikerül. A Thalia tulajdonképpen egy Sedan Clio, de valahogy olyan mintha hirtelen kellett volna megtervezni és csak rá lett "hányva" a sedan forma a Cliora. Sajnos a modellfrissítések során se kapott szebb formatervet.
Ettől függetlenül nem rossz autó.
2/7 anonim válasza:
Az ilyen mini szedánok mind elég idétlenül néztek ki. Aránytalanok vagy nem is tudom.
Lásd még: Logan, Fabia stb.
4/7 anonim válasza:
Ronda a hátsó traktus, úgy az egész, és kész ennyi. Emellett nagy a hasmagassága.
5/7 anonim válasza:
A faceliftes előlről rendben néz ki,hátulról sincs nagy probléma de oldalról tényleg idétlen a formája,valahogy túl kicsi ahhoz hogy kiadja az arányokat.Ezt mondom facelift előtti Thalia tulajként,ezt a típust senki sem a kinézet miatt veszi.Ettől még szerintem egy jó autó olyanoknak akiknek igénytelen autó kell.
6/7 anonim válasza:
Attól, hogy jó egy autó még nem biztos, hogy szép. Attól hogy szép, nem biztos, hogy jó. Persze ettől még biztos van akinek tetszik.
7/7 anonim válasza:
Én sem értem mi a gond vele. Szerintem ez csak elterjedt, hogy csúnya, és csúnyának kell látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!