Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt olyan autótok, amit a...

Volt olyan autótok, amit a bontóba/roncstelepre leadtatok? (több lent)

Figyelt kérdés

- Milyen autó volt?

- Mi volt az oka, hogy a bontóba adtátok le?

- Pénzt kaptatok érte a bontóban

- Sikerült kivonatni úgy, hogy a jszp-n már csak a "véglegesen kivonva" üzenet jöjjön? Lecsekkoltátok utána?

2021. júl. 30. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

-Ford Focus MK1

-Jeges felüljárón a szemből érkező megcsúszásából eredően totálkáros lett

-Igen, 50 ezret

-Valószínűleg igen, de ezután nem csekkoltuk le soha.

2021. júl. 30. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

Én nem, de ismerős igen. Árokba borultak egy Astra G-vel.

Egy bontós jött a trailerrel és adott, ha jól emlékszem 50k-t és intézett mindent. Jól átverte őket, mert a benzin, meg a 4 kerék magában többet ért. De olyan gyorsan intézkedtek, hogy mire kettőt pislogtak, a kocsi árkon bokron túl volt.

2021. júl. 30. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
UI: a lekérdezésnél azt írja, hogy ,,HIBA! A jármű kérelemre, bontási átvételi igazolással véglegesen kivonva.”
2021. júl. 30. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Volt egy Škoda felicia, rozsdás is volt, elektromosan is sok baja volt (kapcsolók, karok), eleve úgy vettem melós autónak, hogy amíg megy használom, 1 évet kibírt, 43000 km mentem vele, bőven megérte, aztán elszállt valami a motorban és iszonyat elkezdett olajosan füstölni meg akkor már nem is ment, nem nézettem meg, jófogáson találtam egy ilyen felicia bontóst felhivtam, eljött érte oda ahol lerohadtam vele és 30000 Ft adott érte + egy adásvételit + haza is vitt onnan, teljesen korrekt volt.
2021. júl. 30. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy 1992-es F Astrát adtam le bontóba. Az autónak több baja volt rozsdás is volt pár helyen, motorhibás is volt működött de kegyetlen rosszul felújítás kellett neki vagy csere. Haver mondta hogy kibérelt egy trélert mert hozott külföldről autót és mielőtt visszaviszi útközbe elvihetjük bontóba az autómat mert ha mi visszük házhoz többet kaphatok érte. El is vittük mivel nem volt a karosszéria megsérülve tehát motorháztető, ajtók, utastér legfőbb elemei jó állapotúak voltak erre kaptam 70 ezer Ft ajánlatot mondta is a bontós hogy ritka az hogy náluk úgy köt ki egy F Astra hogy sehol sincs megsérülve és csak rozsda meg motorhibája van. Persze haverom mondta hogy akár többet is megért volna de nem akartam görcsölni vele, így is örültem hogy ennyit kaptam érte. Bementem az irodába elintéztük a papírmunkát kaptam igazolást meg levették a rendszámokat hogy azzal menjek okmányirodába és végleg vonassam ki a forgalomból és ennyi. Ezt meg is csináltam, mivel magam végeztem el így sikerült mindent megcsinálni, ügyfélkapun megnéztem a dolgot és tényleg ki lett vonva.

Tesóm összetört Skodájával más volt a helyzet. Házhoz jött egy roncs autó felvásárló cég adtak neki adásvételit és mondták hogy a többit Ők intézik el, lényegében tesóm eladta nekik az autót így lekerült a nevéről. Egyébként az autó rendbe lett rakva 3 hónappal később hirdették eladásra 300 ezerért úgy hogy tesómnak 55 ezret adtak érte, az autó rendbe volt téve elég szépen. Később ügyfélkapun is megnéztük azóta volt műszakin is meg minden. Aztán úgy másfél évvel később már ki lett vonva végleg a forgalomból, az hogy miért nem tudjuk, de valószínű összetörték vagy szétesett valaki alatt.

2021. júl. 30. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem.... De volt a családba... Skoda 105L... Kicsi voltam szinte a szerelmem volt a kocsi, volt hogy a teljes napot benne töltöttem. Anyámé volt leadta, karburátor-problémás volt, meg ugye a vizet forralta.
2021. júl. 30. 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Pezsó 207, gondoltam, eladni nem lehet, nuku érdeklődő meg másokat sem szeretnék megszivatni vele, adnak amennyit adnak, csak szabaduljak már tőle.

Adtak 300 kilót (ezret) oszt további jó napot...

2021. júl. 30. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!