Melyiket autót választanátok?
- Honda Accord 2.4 gen7
- Mitsubishi Galant 2.5 V6
- Lexus IS200
- Mazda 6 mps
Egyik sem rossz autó és mindegyik kellene.
Ami a legkevésbé az a Mazda. Igaz csak dízelt vezettem 6-osból, de engem valahogy nem fogott meg ez a Mazda érzés. Jó vezetni, kellemes elközlekedni vele mint egy hasonló kategóriájú Nissannal, de semmi extra nincs benne sem vezetésre sem kinézetre.
Galantot sosem vezettem, de mindig nagy vágyam volt egy 8. generációs darab, szívesen kipróbálnék egyet de sajnos nem volt rá alkalmam.
7gen Accordból nekem a 2literes verzió van, hihetetlenül precíz szerkezet, a Honda váltó egy külön csoda, de ezek nem racsnira lettek tervezve. Eltehénkedsz a bőrfotelben és kényelmesen elgurulsz.
IS200-am is van, a sok átlagautó után nagyon kellemes a sor6-ot hallgatni, a váltója nem olyan hihetetlenül finom mint a Hondáé de sokkal közvetlenebb és leírhatatlanul jó érzés ahogy a fémgolyó remeg a kezedben. Elég vérszegény a motor de nem is versenyzésre kell használni csak hallgatni a motor hangját és pakolgatni a sebességeket.
Nem tudnék választani a kettőből még úgy sem hogy párhuzamosan használom őket, néhány nap az egyikkel, néhány nap a másikkal és mindig az tetszik jobban amelyiket éppen vezetem. Ha lenne ezek mellett egy Galantom is az nem tudom hogy miként kavarna bele a képletbe.
Mitsubishi Galant.
Egy Lexusnak "csak" 100 ezer forint egy izzócsere...
Továbbá nem egy betegágy a Micu, hanem egy ízig-vérig japán autó.
Melyik izzócsere tesó? Miről beszélsz?
A Mazda 6 MPS-t kivenném ezek közül, mert a kulcsszavaknál látom, hogy szívót írtál, márpedig az MPS-ben az MZR 2.3 DISI Turbo motor van, azaz turbófeltöltéses, ezen felül a legdrágábban fenntartható autó a felsoroltak közül.
A maradék közül én biztos, hogy az IS200-at választanám, a hátsókerék és a sor 6 miatt, még ha elég gyenge is az autó ezzel a motorral.
7-es! Beviz Elek!
Főfényszóró cseréje. Egyik kedves ismerősömnek kiégett, elvitte a márkaszervízbe, és 100000 volt a számlán. 2007-es Lexus szedánjuk volt, de hogy melyik azt pontosan nem tudom mert eladták.
IS200-at 2005-ig gyártották, azért nem jó az IS200 mert egy másik modellnél 100ezer volt az izzócsere? Érdekes összefüggés…
Azt ugye te is tudod hogy ez sztori erősen sántít, biztosan nem egy sima izzó kiégésről volt szó és valamiért inkább komplett lámpatestet kellett belerakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!