Akinek Ford autója van, mennyire vagytok elégedettek a
márkával, milyen típusú és ha arra kerülne a sor,
vennétek-e újra?
Figyelt kérdés
Mennyire rozsdasodik, illetve a márka rozsda védelmérol mik a vélemények, tapasztalatok, benzines vagy dízel mellett döntöttetek? Kezdem én: egy trend, alap felszereltségű, 2010-es Fiesta, 1.25 82 lovas, 122 ezer van benne jelenleg. Alul a küszöb alatt, a jobb első sárvédő mögött a lepattogzott festék/ fényezés alatt már kezd megjelenni a barna "rém". Ezt leszámítva teljesen megbízható műszakilag, remélem pár évig még bírja, aztán csere. Hát a tiétek? Amerikai Ford tulajok is írhatnak. Meg ahol csak gyártották...
Én nagyon szeretem a Fordomat. :) Első autóm, lassan 1 éve használom, eddig semmi problémám nem volt vele. Számomra tökéletes. 😊
2021. nov. 7. 20:13
13/17 anonim válasza:
Ford Focus 1.6 2003 Ghia. Első autom volt, minden extra bennevan és. Mukodik. Mai napig megvan, nem adom el. Hasznalom. Mellette Lancia Deltaval szelem az utakat. A Fordba jobban megbízók.Soha sehol nem hagyott ott, mindig mindent megkap a Ford idoben, és halas, 1.6 nekem elég barhol meg palyan is egész jól halad 180 át is mentem vele. (Nem, nem tolt egy BMW hátulról) Szóval jó auto, nagyon kényelmes, szeretem. Jobb autot nem nagyon tudok elkepzelni. Vw k elég elhajtottak és fele ilyen felszereltek! Mondeo volt a cégesem az előző cegnel, de az új mondeo volt vagyis 2017 Ben szalonbol kapta a cég. Mustangra gyujtogetek :D Vagy egy 2018-as mondeot vennék :D nem tudom mi az opciód, azt sem tudom mire kene, melyik evjaratbol, regebbiekbol a dízeleket messze elkerülném , nagy Fordos vagyok, de a TDCI, TDDI nem jó konstrukció. Mindegy h mondeo vagy focus vagy puma vagy akarni... ahol ezek a dízelmotorok vannak futva menekülj , ezekben minden dizelhiba megtalálható, ez okozza a Ford rossz hírét szerintem :D újabb dizelt esetleg, de azt csak akkor vegyél , ha szukseged van rá és tenyleg sokat mész!! Pl üzletkötő vagy. Benzinesből szerintem szinte barmelyik Ford jó választás (főleg az 5.0 Mustang ) olajat ne egye, korrizio ne legyen rajta. Ez nem foswagon. Hanem Ford . Indokolatlanul lebecsült autók ezek.
2021. nov. 8. 02:28
14/17 A kérdező kommentje:
Értem, tehát itt is a francia kapcsolat a buktató.
Nekem idén február óta egy 2010-es Ford fiesta van, az "új kasztnis", az erősebbik 1.25-os benzines motorral szerelve, 82 LE. Nagyon jól mozgatja a kb 970 kilós karosszériat. Apámnak meg egy 2007-es Ford Fusion 1.4 benzines, eddigi legjobb autója, szokta mondani.
Foswagon, ez jó, gondolom ez a sokak által - indokolatlanul - túl hypolt Fauve! Néztem egy statisztikát, megbízhatóságban még a Renault/ Peugeot is jobb helyen áll...
2021. nov. 8. 12:44
15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó vagyok, még egy megjegyzés, szerintem a Ford-nak, mint márkának jó a híre összességében, mivel az egyik legrégebben alapított, patinás márka. Pl 1905-ben mutatták be minden idők egyik legtöbbet eladott, legismertebb Ford modelljét, a T-modellt...
2021. nov. 8. 12:48
16/17 anonim válasza:
Az EcoBoost-okkal érdemes vigyázni, hűtővíz cső hajlamos kilyukadni mert szarul van tervezve és ezzel tönkremehet a motor.
Én most vettem észre a sajátomon szerencsére még nem későn, ha nincs fűtésetek egyik napról a másikra, azonnal megállni és hűtővizet ellenőrizni.
2021. nov. 12. 21:48
17/17 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy az ecoboost motorok problémás konstrukciók, egyesek szerint a világ leghulladekabb motorjai között vannak. Ezért is negatív a Ford megítélése. Ezért vettem én szívó benzines Fiestat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!