Miért folyik a benzin a kipufogóból(Golf 3)?
Ez autó most lett felújítva teljesen alváz teljesen, fényezést kapott, motorban az összes tömítés ki lett cserélve (hengerfej tömítés is), komplett vezérlés is ki lett cserélve(jelen van minden pedig) az összes szűrő ki lett cserélve, a gyertyák is, teljesen új végig gyári kipufogó rendszer van rajta, az összes olaj is cserélve lett(motorolaj, szervóolaj, váltóolaj, fagyálló) stb. szóval szinte minden új az egész autón. Az autó kb 2 évet
állt eddig tartott a felújítás, most próbáltam beinditani egyszer indul egyszer nem, és amit észrevettem a motortérben a kipufogó csonknál folyik a benzin annál a csonknál ami a motortérnél van
kössa kipufogó végére egy vödröt és mikor tele van öntsd be a tankba
majd írd ki hogy sikerült
Milyen tömitetlenséget? Csak ha kicsit is értenél ha autókhoz tudhatnád hogy a kipufogóból nem jöhetne beznin, max kondenzvíz.
Kicserélhetnéd te anyjám kínja tömítését is akkor sem folyhatna...
Te azt írtad hogy a csonknál, nem pedig a csonkból folyik...
"Ha kicsit is értenél az autókhoz" , akkor tudnád hogy valami hatalmas gebasz van a befecskendezésnél ha átfolyik a benzin a motoron.... Egyébként meg sokáig tekertetted az önindítóval úgy hogy nem indult? Ha igen, akkor nincs gyújtásod, azért nem indul és a befecskendezett, el nem égetett üzemanyagot látod.
Én csak segíteni próbálok, nem értem amúgy miért kell ennyire nekem esni🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!