Fiat panda milyen autó?
Figyelt kérdés
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem a legerősebb autó. Első autóm lenne, és főként városban használnám vagy városok közt kisebb távra. Mi a véleményetek erről az autóról?2021. júl. 28. 06:24
2/11 anonim válasza:
Azt jó lenne tudni hogy mikori Pandáról van szó. A benzines motorok nagyon jók, a dízelekre figyelni kell mert ha a gyár szerinti olajcseret koveti a tulajdonos akkor hamar megadja magát a motor . De ha az 1.3-as dízel jól karban van tartva akkor az is nagyon jó. Dízel parti vagyok de a benzines motorokat választanám a helyedbe. Stílusos kisautó városba tökéletes. Egyszerű szóval megbízható ugyanis ami nincs az nem romlik el
3/11 D. Brasco válasza:
A pandában olyan jó benzin motorok vannak,hogy vétek lenne a szar 1.3jtd-vel venni,főleg hogy szinte semmivel sem fogyaszt kevesebbet mint a benzines.
5/11 anonim válasza:
Kicsi, kényelmetlen, viszont jól fordul, befér szinte mindenhova és praktikus. Városi közlekedésre ideális.
6/11 anonim válasza:
Városi rohangálós autónak tökéletes. Kérdezd le a jármű platformon. Rengeteg még mindig a tekert órás autó. Ha találsz egy olyat amiben nincs több 200 ezer km-nél és jól néz ki vedd meg.
7/11 anonim válasza:
vezettem már ilyet, meglepően jól megy ahhoz képest, hogy egy kávédarálóban is több nyomaték van
mint írták, városi rohangálósnak tök jó és kb nem tud mi elromlani benne
8/11 anonim válasza:
Első autónak tökéletes, ha nem vagy túl magas.
A közép konzol bacottul útban tud lenni, főleg hosszabb utakon.
9/11 Senior Séf válasza:
Hónaljban kicsit szorít, de amúgy jó.
10/11 anonim válasza:
Pocsék autó, biztonsági szempontból egyetlen egy csillagot sem érdemelt ki az euroncpap skáláján. Gyakorlatilag nulla pontozással zárult a töréstesztje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!