Daewoo Tico? Milyen autó volt? Mik a jellemzői? Mennyire volt népszerű, vagy gagyi?
Egy autós szakoldalon olvastam a Daewoo Tico-ról, miszerint már új korában se volt nagydurranás, illetve, hogy lassan kihalnak. (Én speciel látok még belőlük néhányat az utakon).
Mit gondoltok erről a típusról? Valóban rossz kocsinak számított? Kik vették újkorában? Mik a típusnak az előnyei/hátrányai, egyéb jellemzői?
Én is azt mondom amit az első.
Mosógépeket gyártanak, vajon milyen lehet tőlük egy kocsi? Pláne hogy alig pár évig ment csak nekik a kocsi biznisz.
Anno a tico-t a nyugdíjasok vették, városi hazsnálatra
2 embernek bőven jó volt
olcsó autózáshoz megfelelő volt
Azt tudta amire gyártották!
Nekünk volt ilyenünk, még kisgyerek voltam, akkor új volt.
Azért vettük, mert akkor költöztünk Budapestre, és a nagy Volvo nem volt erre a legideálisabb. Kellett olcsón valami kis autóféleség. Tico lett.
Voltam ~6 éves amikor vettük, ~12 amikor ropira törtük. De emlékszem rá, hogy vicces hangja volt, szinte már sportos a maga nyomi módján. Meg hogy baromi kényelmetlen. Még kisgyerekként is fájt benne a hátam, anyámnak meg főleg. Viszont lószart se fogyasztott, és konkrétan átborultunk vele anyámmal az M7-es autópályán, ha hiszitek ha nem, alig sérültünk meg, persze a kocsi tk lett. Aztán egy Swift vette át a helyét, még a régi (2002-es), és arra is emlékszem, hogy a Tico után az a Swift is egy megváltás volt.
Szóval igen, szociautók után az autózás legalja a Tico.
Igazából mi a kérdés?
Azt mondod olvastál róla, abban leírtak mindent.
Hát hogyne!
Nekem egy AJM motorkódú, általad szidott gépem van, galvanizált kasztnival.
Ez annyira vacak, hogy csak abs, 4 db tárcafékkel, kipörgésgátló, szervókormány, klíma, gyári xenon van benne.
:-)
Ez már tényleg legalja, mikor állandóan a középső tükröt kell néznem, hogy nagyobb sebességről fékezve a kisautó meg tud-e állni mögöttem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!