600. 000 Ft-ig melyik autót érdemesebb venni? Honda Civic vagy Volkswagen bogár (régi)?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 10:26
11/17 anonim válasza:
Az kit erdekel mikor vette!!! Ussed mar be a google be h "Rover Honda engine" nem ad ki 500 millio talalatot nem?? De nem is ertem mit vitatkozok egy 16 evessel itt!!!
Meg egyszer elmondom, hogy nekunk ilyen volt!!
'99 414 si 1,4 1396ccm 103 pacival!!! Szted egy bmw bol mikor hoznak ki ekkora fajlagos teljesitmenyt?? Soha a budos eletbe!!! Mert a bmw motoros rovereknek mar minden bajuk volt havonta kellett szervizbe hordani oket!!!
De ha meg igy se hiszed el akkor elmondom neked, hogy ha kellett hozza valami alkatresz akkor honda cikkszamok alapjan kellett megrendelni, mert az alkatreszek nagy resze ugyan az csak a kasztni mas!!!
Szerintem inkabb mennyel legozni!!!
12/17 anonim válasza:
Van egy kis probléma ezzel. Ha beütöm, hogy rover opel engine 1.6 millió találatot ad.
14/17 A kérdező kommentje:
Amúgy igaz, azt hiszem a 45-ös Rover ugyanúgy néz ki mint a korabeli Civic, belülről meg 1 az 1ben ugyanaz. :)
2010. aug. 28. 11:15
15/17 A kérdező kommentje:
Az előttem szóló linkelte : 400-as Rover a Civic klónja!
2010. aug. 28. 11:16
17/17 nako válasza:
Mivel nem egy szint a két autó (kor, felszereltség, teljesítmény, biztonság, ...), nem nagyon lehet őket összehasonlítani. Döntsd el, mire kell, mi a fontos. Mindenképpen korszerűbb, biztonságosabb, gazdaságosabb, erősebb a Honda. És mivel Bogárból annyi van, mint égen a csillag, ha "veterán autót akarok" gondolat miatt vennéd, inkább nézz valami egyedibbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!