Szerintetek érdemes autót váltani egy szerintem kevésbé racionálisra, azért mert jobban tetszik?
Sziasztok!
Jelenleg egy 2007es, 1.6 CRDi Kia Ceedet hajtok, nagyon racionális kis autó, jó fogyasztás, nulla hiba stb... szóval kis költségű autó.
Viszont csupa kopogós müanyag belül, semmi felszereltsége nincsen kb a klímán kívül, meg hosszabb távon nem túl kényelmes az ülése (szerintem)
Viszont nagyon tetszenek más, jobban felszerelt autók (amik jelenleg nálam a favoritok azok a Honda Accord 2.2 dízel (sic!) ) bár tudom hogy árkategóriában magasabb + fenntartási költség is nagyobb.
A racionalitásom ragaszkodik a Ceedhez, mert szuper autó, viszont emberileg meg sokkal szivesebben ülnék egy kényelmesebb / extrább gépben.
Szerintetek mire érdemes hallgatni? Az észre vagy a szívre? Vagy nem irracionális ilyen miatt autót cserélni?
Várok minden értelmes választ / véleményt
23/F
1#
Fél éve kb
2#
Jogos
Nyilván, ha anyagilag kiszámolod, akkor a régi, kicsi, kényelmetlen, fapadosban kell nyomorogni, amíg szét nem hullik.
Viszont, ha neked igényed lenne a jobbra és anyagilag belefér, akkor miért ne. Most vagy fiatal. Ha peched van, nyomoroghatsz majd 20 évet még családi egyterűben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!