Autómentés hogy működik?
Szóval van egy VW Golf 6 2.0 tdi autóm, amivel kimentem a kerthez, ami hegyen van. Fel is jutottam, de lejönni nem sikerült, így gyalog jöttem le. Ha most felhívom az autómentőt, ők feltudnak menni a hegyre, és le is tudják hozni épségben? Nem akarom kint hagyni éjszakár, mert sok fura alak jár a hegyen, aztán már volt olyan, hogy a szomszéd autójának az ablakát bedobták kővel.
Tehát az autómentő ma kimegy, és le is tudja hozni?
#1 földút kisebb-nagyobb gödrökkel+kevés sár
Akiket ismerek, nem tudják vállalni.
Pedig valamit muszály csinálni, mert elég nyugtalan vagyok nem nagyon szeretem magára hagyni, azon is gondolkoztam, hogy kimegyek motorral, és kint alszok.
Igen, nem értem, miért kérdezed
Viszont azóta már sikerült egy másik autómentővel beszélnem, aki le tudja hozni
10 méterért autómentőt hívni? XDDD
vagy szórakozik vagy hülye....
én 30km-ert jöttem haza este jobb első befogott fékkel autópályán... Nem is kellett volna világítás mert amúgy is megláttak volna úgy izzott a tárcsa :D
Nem érted.
Fent a hegyen már indultam volna haza, de csak 10 métert tudtam haladni... Hazáig 8km lett volna.
De már meg lett oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!