Hogy fessem le a motorom?
Igazából csak a tankszettet (tank + 2 oldaldekni) szeretném lefesteni. 3 éve festettem utoljára le a motort, méghozzá elsőre, szerintem nagyon rondára sikerült, pedig kompresszorral fújtam. A festék magasfényű zománc volt, Trinát márkájú. 2 fajta alapozó, majd ment rá a festék. De narancsbőrös lett, lehet nem csiszoltam elég simára, ráadásul minden apró kis ütésre repezik és pattog a festék alapozóval együtt!!
Mi legyen? Szedjem le megint fémig? Aztán újra valami más alapozó, csiszolás, majd a festék 2-3 rétegben?
Ki milyen festéket ajánl? Tudom, hogy 2K lenne a legjobb, de sajnos amatőr vagyok és nem szeretnék 50-60 ezreket kifizetni egy tankszettre.
Apropó.
Egy kicsit gittelni is kellene. Gondolom azt az alapozó alá kell felvinni.
2 oldaldeknitt festetted? Ez biztos? Nem az oldalidomra gondolsz? A műanyag, ami borítja a motort. Meg gittelni? Mit szeretnél gittelni?
Amúgy a kérdésed alapján én a helyedben fényezőhöz vinném, aki kijavítja az előző baklövésed és megcsinálja szépen. Vagy persze csinálhatod magadnak megint, aztán megint ronda, de legalább 2 év múlva újra megpróbálhatod :)
Nem nem. Fémből van. Egy 250-es ETZ-ről van szó. Meg mivel lehetne rendesen leszedni a festéket. A mostani kromofágokról nem hallottam túl sok jót.
Esetleg gázlámpa jött szóba, azzal is max a dekniket, de a tankot semmiképp.
Az a baj, hogy a legközelebbi fényező is 30 km-re van tőlem, odáig meg nem tudom elvinni, mert nincs autóm. Táskába meg nem fér bele.
Meg amúgy milyen festéket vegyek? Jó lesz rá az 1K festék?
Hallottam olyan festékről is, ami lehúzható. Arról van valakinek véleménye?
Vagy maradjak a magasfényű zománcnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!