Alternátorból bontottat vegyek vagy újat?
Figyelt kérdés
Újonnan 300 euró, bontott 80 euró a skoda octaviaba. :(2021. júl. 20. 21:35
1/7 anonim válasza:
Generátor felújításra nem áldoznál?
Szerintem a legjobb megoldás, ha lelkiismeretes szakit/műhelyt találsz rá. Nekem 20e ft-ért tettek bele új csapágyat, szénkeféket, diódahidat, fesszabályzót.
Igaz, ez egy dízel Fiesta, de nem hiszem, hogy sokkal drágább lenne Octaviába.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi megemlítem a szerelőmnek.
2021. júl. 20. 21:41
4/7 anonim válasza:
Felújítás a legjobb megoldás. Az új rohadt drága, a bontott bármikor tönkremehet.
5/7 anonim válasza:
Felújítás, vagy új. Bontottal hamar ott tartanál, mint most
6/7 anonim válasza:
Inkább bontott de felújítottat vegyél azok elég jók. Az új akár gyári akár utángyártott tudtommal minden autóhoz kegyetlen drága. A sima bontott kétséges állapotú lehet 1 hét után ledöglik, lehet 3 évig is kibírja vagy tovább, fene tudja, de az kockázatos vétel.
Vagy a meglévő felújítása de ha sok baja van olcsóbb egy felújított megvásárlása. Nekem tekercseltetni is kellett volna így olcsóbb volt egy felújított megvétele.
7/7 anonim válasza:
Így van, én is a felújításra szavaznék első körben. Bár ha az új ár gyári újra vonatkozik és ennyire olcsó, azt is meggondolnám. Összehasonlításul a 16 éves Opelemhez egy gyári új (tehát nem felújított, nem bontott és nem gagyi utángyártott) generátor a 250-300eFt-ot veri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!