Mi a két kipufogódob szerepe?
Figyelt kérdés
Hogyan változik a hqng ha az egyiket veszem csak ki? Az leghátso a legerősebb?2021. júl. 15. 10:09
1/6 anonim válasza:
Vedd ki mind a kettőt, ne szarozz !
2/6 anonim válasza:
Hangtompítás leginkább, meg hűti a kipufogógázt, ha csak egy egyenes cső lenne benn, akkor a végén még olyan forró gáz is kijöhetne ami pl az aszfaltot meglágyítja, vagy a füvet meggyújtja, üzem meleg motor/rövid cső esetén.
De amúgy 4t-ről általában ha leveszed, csak hangosabb lesz, ha a katalizátort veszed le annak már van értelme, nyersz 1-2 lóerőt, és könnyebben fog kiforogni a motor, ezen felül normál használat mellett alacsonyabb lesz a fogyasztás.
3/6 anonim válasza:
"ha a katalizátort veszed le annak már van értelme, nyersz 1-2 lóerőt," akkor ők valójában csak tuningolnak https://www.youtube.com/watch?v=iJCtT0W7y3U
5/6 A kérdező kommentje:
😂
Én a két dob külön szerepére vagyok kiváncsi, melyik mennyire van hatással a hangra. Katalizátor már nincs :D
2021. júl. 15. 16:01
6/6 anonim válasza:
Nem tudom... az én autóm alatt gyárilag csak egy csupasz csó jön végig és csak a legvégén van egy dob. Meg is lepődtem rajta, mikor először láttam. Mert a legtöbb autón valahol középen is szokott lenni egy. Ettől függetlenül egyáltalán nem hangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!