Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit lehet csinálni, ha egy...

Mit lehet csinálni, ha egy megvásárlandó kocsinak csak l db eredeti kulcsa van? Szeretnék vásárolni egy autót, mely számomra teljesen megfelne, csak egy baj van, hogy csak l db eredeti kulcs van hozzá.

Figyelt kérdés
Az autókereskedő szerint nem probléma, de olyan kellemetlen dolgokat olvastam a neten ebből kifolyólag, valamint egy pótkulcs csináltatása sem kerül kevésbe. Már lefoglaltam az autót, de most nem tudom mit csináljak. Várom az olyan válaszokat, akik ebben tájékozottak.
2010. aug. 27. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
arra gondolsz, hogy ellopja a kocsit, mert nála van a másik kulcs?
2010. aug. 27. 10:53
 2/6 Réti bubuzér ***** válasza:
Lehet kérni zárcserét a márkaképviseletben, de az elég húzós. Meg ha kicsit komolyabb az autó, akkor mindenféle programozás, meg kutyaf@sza kell hozzá. Én is most vettem használtan, 4! db gyári kulccsal, ahol ez nem volt meg, azt simán otthagytam.
2010. aug. 27. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ellopják és csak egy kulcsod van akkor beszopod.
2010. aug. 27. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak lopás elleni biztosításnál követelik az eredeti kulcsot, de gondolom ezt is lehet szerződéskötéskor tisztázni.

Kereskedőt pedig ugyan miért tenné gyanússá? Gonosz szándékkal magának tartaná a másolt kulcsot kevésbé lenne feltűnő.

2010. aug. 27. 12:18
 5/6 anonim válasza:
Mi is úgy vettünk egy kereskedőtől,hogy csak egy kulcs volt hozzá.Soha nem volt ez probléma,esetleg jobban vigyáztunk hogy el ne hagyjuk.
2010. aug. 27. 14:07
 6/6 anonim válasza:
Az autókereskedő persze hogy azt mondja hogy nem probléma , pontosan az miatt, mert nem akarja hogy emiatt el állj az adásvételtől. Állapodj meg vele, hogy csináltasson mellé egy másodikat vagy vegye fel a kapcsolatot a korábbi tulajjal a kulcs végett. Csak emiatt nem kellene ott hagyni egy amúgy jó vételt sztem . Próbálj megegyezni vele ha el akarja adni a kocsit akkor belemegy..
2018. szept. 15. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!