Leteznek 12 voltrol mukodo "mobil" klimak? Amit napelemrol is lehetne mukodtetni pl.
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 21:46
2/9 anonim válasza:
Napelemről ki tudsz termelni kW-os teljesítményt? Jó nagy napelem kell hozzá! Főleg 12V mellett. Ha csak 1 kW-tal számolok, ott 83A-nek kell futkosnia.
3/9 anonim válasza:
egy olyat vettem probanak, hogy 12vos volt, beraktal jegkockat a tartalyaba, vagy hideg vizet, es mogotte volt egy ventillator ami a feled fujta volna a hideg levegot. De kb semmit se ert, csak elmeletileg mukodott :D
4/9 anonim válasza:
Nem igazán. Egy légkondinak elég nagy teljesítmény kell, ez azt jelenti, hogy 12 volton nagyon nagy áramerősséget igényelne.
Napelemből is viszonylag sok kéne, hogy el tudd látni.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
utolsó, ugye tudod hogy ezeket fúrni kell, meg vágni? Ezek lakókocsikra, meg kamionokra valók, amiket eleve úgy gyártanak hogy csinálnak nekik helyet ahova lehet rakni hogy ne kelljen vágni, nem beszélve arról hogy kb 1 óra alatt leszívná egy mezei autó akksiját, több akksit meg nem tudsz pakolni sehova, mert nincs hely a motortérben, és akkor át kellene mindent kábelezni hogy töltse azt is a generátor...
7/9 anonim válasza:
6. Ugye azt tudod hogy mindent leirtam vagy a leírásban benne van.
8/9 anonim válasza:
Találtam 12 voltosat is.
9/9 anonim válasza:
akkor is teljesen felesleges, ez olyan járművekhez van amiben 4 db akksi van, azokból is munka akummulátorok. Kettő a járműhöz, kettő a szórakoztató elektronikához. Egy autó 1 db-al még mindig röhejesen kevés, de még 2-vel is, már ha létezne olyan egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!