Mi a véleményetek a kínai autókról. Szeretnék cserélni Ladám 21107 Chery Kimo-ra. Megéri?
Azt veszem észre,hogy lassan eltérünk a tárgytól.Nem az a probléma,hogy hol gyártják hanem milyen minőségű alkatrészekből! Persze ott gyártatnak ahol olcsó a munkaerő de az alkatrészek minőségi anyagokból vannak.Én motor szervizben dolgozom és olyan hibákkal találkozom a kínai/koreai motorokon amik az olasz/japán motorokon szinte sosem vagy pedig nagyságrendekkel nagyobb futásteljesítménynél fordulnak elő.Az alkatrészek pedig hiába nagyságrendekkel olcsóbbak a szerviz munkadíját ugyanúgy ki kell fizetni,az állás időről és a felmerülő kellemetlenségekről nem is beszéltünk............
kiralylaszlo.hu-nak üzenem a 2006-os Swiftem-ben 100ezer kilométer van és az első fékbetéten az olajon a szűrőkön
a gyertyán kívül soha semmit nem kellett cserélni és hibátlanul működik.... :-)
(illetve tévedtem,elnézést 90 ezernél tönkre ment a bal első központi zár-bontóból ötezerért orvosoltam-....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!