Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autó vásárlás összes...

Használt autó vásárlás összes költsége mi? Mi tartozik ide? Sos

Figyelt kérdés

Összes költség érdekelne, én ezeket találtam:

Vételár

Átírás

Vagyonszerzési illeték

Eredetiség vizsgálat

Új törzskönyv

Új forgalmi engedély

+Kötelező bizt nekem, nyilván.

Ezek mellett kell még vmi?

Carvertical meg szerelő nézzen rá az okés , de bármi más?

Köszi , gyors válaszokban bízik, lehet a napokban akár holnap mennék egy autoert

2021. júl. 8. 05:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs rendszám, és ki van vonva a forgalomból, azt valószínűleg hivatalból tették meg. Pl. nem fizetett biztosítás, bukott műszaki ellenőrzés.

Adásvétellel visszakerülhet forgalomba (automatikusan, és a vevőnek nem kell külön fizetnie), de ha a műszaki állapota miatt vonták ki, akkor bármi lehet. Viheted "szigorított" műszakira.

Amíg nem kapod vissza a rendszámot, addig nem is közlekedhetsz vele. Meg kell oldani a szállítást.

2021. júl. 8. 13:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Onnan indul, hogy ha nincs rendszám, akkor nem tudod mozgatni saját lábán, tehát tréler az eladótól.
2021. júl. 8. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Így van. Ezt kihagytam! Lehet jobban járnál egy másik kocsival...
2021. júl. 8. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!