Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan karcokat el lehet...

Olyan karcokat el lehet tüntetni szélvédőről amibe még a körmöm is bele akad és majd leszakítja?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy nem csak az első szélvédőm atom karcos hanem körbe az összes ablak, így vettem már a kocsit, de elég sz@r lenne cserélni az összes üveget. Van erre valami mód, sima polír tudom hogy nem viszi ki belőle, talaltam ezt a kínai oldalakon látható folyadékot amit üvegrepedésekbe szoktak nyomni, feltölti és eltűnik a repedés, ez ér is valamot vagy csak egy átb@szás?

2021. júl. 7. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
dobb ki a kóccsit.
2021. júl. 7. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kínai csodavackokat felejtsd el.

Vagy rendeld meg, úgyis olcsó, annyit is ér. Tanulópénz.

Polírozni lehetne, de körömakadós karcok már ahhoz is túl mélyek. Oldalüvegen főleg, az keményebb is.

Igazából nem érdemes javítani, hacsak nem oldtimer, vagy nagyon drága üveg.

Gondolom valami öregedő, olcsó autóról van szó. Szélvédőt kicserélném, többit hagynám ahogy van.

2021. júl. 7. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet kivenni sehogy belőle. Cserélni kell.
2021. júl. 8. 06:49
 4/5 anonim ***** válasza:
ha maceras neked a szelvedo csere bizd profira, amugy sem egy nagy osszeg, kb 40 ezer ft. Szelvedot csiszolni meg hulyeseg, a vegen bereped, vagy homalyos lesz ott azon a pontonn, esetleg a lapat nem fog tudni torolni ott.
2021. júl. 8. 07:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Ami igazából kényeg az a két hátsó oldalsó, mert 3 ajtós kocsi és azokat az oldal üvegeket nen igazán lehet kapni sehol
2021. júl. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!