Holnap vizsgázok autó vezetésből, szerintetek menni fog így?
Na ezt olvassátok, minden úgy történt ahogy most leírom.
Kaptam egy öreg vizsgabiztost, 80+ éves, kedves feje van, mondom akkor ez sima ügy, nem is izgultam. Vizsga előtt meghallotta a vezetéknevem és rávágta hogy ő utálja a XY-okat mert van olyan ismerőse és gyűlöli mert vadászik. (Majdnem én is mondtam hogy szeretek vadászni, ott kampó lett volna rögtön, nem lényeg). Aztán a vizsga meglepően jól ment. Az oktatóm megdícsért, eddig a legjobb vezetésem volt, mondta hogy ez biztos meg van.
Na de megbuktam. Miért? Mondvacsinált dolgokat jelölt be a lapon 10-ből 5-öt ami alap esetben engem nem érdekelt volna, legyen boldog. (Abból az ötből kettő volt igaz). És egy azonnali bukást is bejelölt; az útkereszteződésben nem követi a fogalmi sávját.
Ez a "hiba" hogy nézett ki? Fél kerékkel átmentem a másik "sávba" ami fel sincs ugye festve... Nem jött senki, nem mentem gyorsan. Erre az a trotty (bocsánat a kifejezésért, de tényleg az) azt mondta hogy "MAGA ÉLETVESZÉLYES" - mondtam aha...
És az a poén, hogy ezt az életveszélyes kártyát 15 éve is eljátszotta. Nem vagyok csalódott, mert tudom, hogy jól vezettem, és meg kellett volna adnia. Tőlem beixelhetett volna 9-et is, ha ettől jobban érzi magát. És még a végén provokatívan közölte, hogy "imádkozzon kisasszony, hogy a következő vizsgán is én legyek, mert minden hibára figyelni fogok". Ennyit erről. 😀
20 éves lány aki szeret vadászni😍
Tudom, tudom sikerült megragadnom a lényeget😅
Egyébként hogy érted azt hogy ezelőtt 15 évvel is eljátszotta? Netalántán valamelyik rokonodat vizsgáztatta anno?
Egyébként ne kesredj el, ritka az hogy első vizsgán átmegy valaki (nekem sikerült😎) .
Amúgy most nem azé', de az tényleg gáz, ha nem követed a sávod, mondjuk nálad szerintem lehetett volna enyhítő körülmény az, hogy nem voltak felfestve🤷♂️ Mindegy, az anyukáját az olyan vizsgabiztosnak, amelyik pofára dönti el azt hogy ki megy át és ki nem.
Következő sikerül majd, erre a hibára meg jobban odafigyelsz legközelebb. Mindent a nagykönyv szerint kell vizsgán, mert nem olvasnak a gondolataidban, hogy te jól felmérted a manővert, vagy mész mint a világtalan :)
Ha nem ültettek át a vizsga alatt, akkor nem volt az olyan vészes. Én is elsőnek azonnali hibával buktam, de csak a végén mondta el a VB: a hírhedt jobbratartás lakott területen kívül, legalább belémvésődött :)
Szólj az oktatónak, hogy írjon ki vizsgára, addig esetleg egy-két órát vegyél (főleg parkolást gyakorolni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!