Octavia 2003-4 körüliről 1.4 benzines vélemények?
Szar is,gyenge is cserébe zabál mint az állat.
1.6-os a minimum amivel ilyet szabad venni.
Nekem pont ilyen van, 2005-ös 1.4 16v Tour Oktávia 1 FL már 5 éve. Nem mondanám szarnak bedig lassan 500 000 km lesz benne. 400 000 -al vettem akkor is mindenkifújolt. Lehet az enyém különc de megy rendesen és a fogyasztás sincs az egekben. Város 7 autóbálya 5,5 átlag. Mindez megfejelve egy LPG-vel egész gazdaságossan kijövök vele.
Persze foglalkozni kell vele, nem csak nyomni mint állat. Szereti az olajcserét 10 000-en ként én olyankor gyertyát és lég + pollen szűrőket is cserélek. Évente egyszer a Csepeli temető melett a mósóban lemosatom a motorját ma is olyan mintha most gördült volna le a szalaggról.
2018-ba Dániába mentem komp nélkül körbe kb 16000 km fullra megpakolva, értem ez alatt 2 db parketta csiszoló gép, parketta polirozó, egy fűrészgép, kézi szerszámok + jó adag személyes cucc 3 hónapra, ruha egyebek szóval mennyezetig pakolva a lehajtott hátsó üléssor. és 2 személy. És még így szarrá terhelve is hozta a német pályán a 150-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!