Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autó menetzaja/szélzaja...

Az autó menetzaja/szélzaja csökkenthető bárhogy utólag?

Figyelt kérdés

Van egy 2005-ös Ignisem, 100km/óra felett elviselhetetlen a zaj :D

Törődjek bele, ez ilyen, lehetetlen autópálya tempónál beszélgetni/zenét hallgatni, vagy van erre bármi megoldás? (azon kívül, hogy vegyek másik autót, vagy ne menjek 100km/h-nál többel :DD)

2021. júl. 5. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Törődj bele, ez ilyen...
2021. júl. 5. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Utólagos hangszigetelés, illetve olyan gumit venni rá ami nem annyira hangos.

Egyszer mentem egy Leaf mellett kb. 100-zal (2x2 sávos út valahol Bács-Kiskun megyében), nekem benzines autóm van, szól is benne a zene, ablak le volt húzva, de mást se hallottam csak azt, hogy halad mellettem egy Leaf. Pedig ugye maga az autó halk, hisz elektromos. De gördülési zaj az valami iszonyat hangos volt.

2021. júl. 5. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt a kocsit nem arra találták ki hogy 150-el hang nélkül hasíts az autópályán, ez nem Mercedes.
2021. júl. 5. 15:15
 4/6 A kérdező kommentje:
2-es, köszi! Igen nem is a motor hangos, inkább a gördülési zaj és a szél.
2021. júl. 5. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
A szélzaj az Ignis formájának köszönhető, a gördülési zaj pedig a hiányzó hangszigetelésnek.
2021. júl. 5. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet venni és beszerelni zajszigetelést, de aminek értelme is van (pl. Dynamat), annak az ára is olyan. Mire mindenhova jut belőle, lesz vagy 100-150 ezer az anyagköltség.
2021. júl. 5. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!