Akinek volt/van régi Suzuki Swiftje, milyen színű és évjáratú?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert voltak belőle különlegesebb, limitált sorozatok is, és hogy olyan ritkább van vagy sima átlagos fajta?2021. júl. 5. 13:11
1/10 anonim válasza:
1997-es lila színű, nem tudom, mi volt a széria neve. Az üléseknek is lilás mintázatuk volt.
3/10 anonim válasza:
Világos kék 1995-ös 5 ajtós 1.3-as.
4/10 anonim válasza:
2001-es GC Sedan szürke (Z2S). Semmi ritkát nem véltem felfedezni benne.
5/10 anonim válasza:
2000-es 3 ajtós GLS volt az első autóm, óceánkék vagy kobaltkék metál színben. 2 légzsák, klíma is volt benne az elektromos kütyük (ablak, tükör) mellett.
6/10 10 deka farhát válasza:
2002 1.0 GL fehér. Kicsit öreg, kicsit kopott, de megy, mint a golyó :)
7/10 anonim válasza:
Piros ötajtós 1.3 68 lóerős a legalapabb szervó nélküli felszereltség :D
8/10 10 deka farhát válasza:
7-es, nyugtass meg, hogy rádió azért volt benne :)
9/10 anonim válasza:
Ha jól emlékszem volt, bár nem használtam, mivel fordulatszámmérő hiányában hallás alapján váltottam :-D
10/10 10 deka farhát válasza:
Az enyémben sincs fordulatszámmérő, de engem nemzavar a rádió,lehet mellette hallani a motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!