Kibírna vajon egy Horvátország-Magyarország utat?
Figyelt kérdés
E12 Corolla, vizet nem eszi nem csörög nem zörög, csak autópályán nagyon zabálja az olajat, kb. 200 km-enként meg kéne állni 5-7 deci olajat rátölteni. Elmernétek így indulni?2021. júl. 5. 11:36
1/11 anonim válasza:
Az nagyon sok, nem indulnek el vele, amig nincs rendbe teve.
2/11 anonim válasza:
200 ezer kilométer alatt sem fogyhatna enni. Ez nagyon normáltalan.
3/11 anonim válasza:
Nem indulnék el. Előbb javíttasd meg...
4/11 anonim válasza:
Ha szeretitek a kalandtúrákat mindenképp, és olajat ne vigyetek magatokkal, hanem mindig helyben szerezzetek be.
5/11 anonim válasza:
Sehova nem indulnék vele. Már rég megcsináltattam/bontóba toltam volna.
6/11 anonim válasza:
Ez már több olajat eszik mint üzemanyagot. Két dolgot tehetsz
1. leengeded az olajat és betöltesz MOL botond 20w50 et ami 1 évig még kitölti a hézagokat de rommá keféli a maradék élettartamát a motornak
2. elviszed gyorsan szerelőhőz hátha szét tudja kapni a blokkot pár nap alatt megoldja ez nyilván 10-20x annyiba kerül mint egy flakon mol botond de ez a normálisabbik út
7/11 anonim válasza:
Én sehova se indulnék el vele így, de te tudod.
8/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs foglalva semmi meg nem is volt tervben, csak elmélkedtem. Tervezem megcsinálni, csak 250 ezer alatt nem állna meg a buli, ami kicsi fájó pont. Tudom, akinek annyi esze van hogy vegyen egy autót annak legyen annyi pénze, hogy 1 éven belül a vételár dupláját is rá tudja költeni:)
2021. júl. 5. 14:44
9/11 anonim válasza:
8: vagy nem 20 éveset kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!