Mit jelent ez ? 048 Egyéb záradék: A BFK. hat.al.forg.hely. Az adatlap 6 hónapig (2019.02.27.) érvényes
Találtam egy autót, ami nagyon tetszik, de a műszaki állapotnál ezt a megjegyzést írja, próbáltam utánanézni, de nem nagyon találtam rá választ.
048 Egyéb záradék: A BFK. hat.al.forg.hely. Az adatlap 6 hónapig (2019.02.27.) érvényes
Linkeld már be.
Ez így értelmezhetetlen.
Azóta valaki meg tudja mondani, hogy mit is jelent az amit a kérdező szeretne tudni? Nekünk is írja és mi sem tudjuk mit jelent ez.
Aki okoskodna az ne válaszoljon, mert nem érdekel :)
Értelmes kérdésre értelmest választ várunk.
Általában külföldről behozott autóknál szokott lenni, műszaki adatlap ami az autó honositásához és műszakijához kell:
A műszaki adatlapot akkor állítják ki, ha a forgalomba helyezés előtti vizsgálat eredménye szerint a jármű a közúti közlekedésben való részvételre műszakilag alkalmas. Az adatlap ebben az esetben tartalmazza a forgalomba helyezéshez szükséges adatokat, ezen felül tartalmazza a közlekedésbiztonsági megfelelőség igazolását, valamint a forgalmi engedélybe rögzítésre kerülő következő időszaki vizsgálat időpontját. A műszaki adatlap a kiállítás napjától 90 napig érvényes, tehát ennyi idő alatt kell a forgalmiba a vizsgálat eredményét az okmányirodában bejegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!