Részecskeszürő mivel tisztitsam?
Figyelt kérdés
1 honapja eltomodott, kivettem, magasnyomasuval kimostam. Viszaraktam. Mostanaig jo is volt. De ugylatszik nem volt eleg hatekony hamar visszakormolodott. Mit javasoltok hogy tudnám hatekonyabban kitisztitani? Aztassam? Hasznaljak valami vegyszert? Kompreszor esetleg? Elore is koszonom.2021. júl. 3. 20:45
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is olvastam. Koszonom.
2021. júl. 3. 21:01
3/7 anonim válasza:
ha már ennyire rossz állapotú, nem sokat tehetsz vele otthon
4/7 A kérdező kommentje:
Nem rosz az állapota, nem rozsdás, nem lyukas. Csak elvan tomodve korommal amit ha feloldanék valamivel es kitudnám mosni akkor jo lenne. Ez az elméletem.
2021. júl. 3. 21:16
5/7 anonim válasza:
300 km autópálya, dugók nélkül, folyamatosan 100 km/h fölötti tempóval, pisiszünetet kihagyva. Hidd el, megold minden problémát. Ott lesz olyan hőmérséklet, ami kell a részecskeszűrő kiégetéséhez. A többi csak fingfestés.
6/7 A kérdező kommentje:
És ha esetleg gázlámpával felmelegitem az segithet? 1500 fokot tud.
2021. júl. 3. 21:43
7/7 anonim válasza:
Miert nem szeded ki a belsejét ha ennyi baj van vele?
Egyszer egyébként erdemes elvinni tisztitani de utana 70 ezer km mulva ki kell dobni vagy cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!