Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kéne úgy működnie az alapjárat...

Kéne úgy működnie az alapjárati motornak, hogy csak a gyújtás van rajta a kocsin és nem jár a motor?

Figyelt kérdés
Tehát nyitogatom a folytószelepet de nem csinál semmit az alapjárati motor gyújtással. Mindenképp járnia kell a motornak? 1993 BMW E36 1.8i
2021. júl. 3. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:

a   a

a     h

t    w h        c  k

T          u

h  ₑ  F

2021. júl. 3. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdező.... hogy mit tetszik kérem?

#1 :D

2021. júl. 3. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:

:D

Jó.. elég hülyén tettem fel a kérdést, sorry :D

Nos, az a lényeg, hogy átnéztem a vákumcsöveket, illetve megtakarítottam az alapjárati motort a kocsiba. Le akartam tesztelni, hogy egyáltalán működik-e az alapjárati motor (de valszeg igen, mert van alapjáratunk csak néha ingadozik, meg nagyon leesik :/ :D). Mivel nincs tápegységem ezért megpróbáltam úgy, hogy visszadugtam az alapjárati kábeljét, ráadtam a gyújtást és elkezdtem nyitogatni a folytószelepet. Az alapjárati nem reagált semmit. Most az a kérdés, hogy kell-e járni a motornak ahhoz hogy az alapjárati szelep működjön vagy elég ha csak a gyújtás van rajta?! :D

2021. júl. 3. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem értem a sok smiley-t. Ez inkább übergáz mint vicces.
2021. júl. 3. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!