Kreszhez értő emberek véleménye ? (Többi lent)
Jó reggelt ! Készítettem egy gyengécske rajzot a helyzetről.
Katt ide---> [link]
Nem akarlak bántani, mert vetted a fáradságot, hogy lerajzold. De ilyen szar rajzot régen láttam :D. Elolvastam kétszer így negyed 9 kor reggel, még mindig nem világos... 10 szer meg nem fogom végig olvasni, meg belemenni hogy "aha akkor ezekszerint valószínűleg itt van a tábla és ide szól".
Odaírod a 3-as kereszteződéshez, hogy "itt van tábla, meg jobbra kanyarodni tilos". HOL? Merről haladva? Hova tilos behajtani? Ugyan ez a többi kereszteződésnél is... A táblákat eleve egy adott irányból látsz. tehát megadják, hogy honnan haladva érvényesek. Valamint megadják azt, hogy hova lehet / nem lehet tovább haladni, illetve hova érvényes a táblán feltűntetett előírás.
Komolyan, egy katyvasz az egész :D.
Vagy rajzold le rendesen, hogy hol milyen tábla van, MERRE NÉZ, melyik utcára vonatkozik, meg melyikre nem, vagy sehogy.
Nekem sikerült értelmeznem. Az 1. és a 2. pontoknál vannak csak táblák.
Az 1. pont kicsit zavaros, de szerintem ott egy "balra kötelező haladási irány" és egy "jobbra kanyarodni tilos" tábla van. Tehát jobbról érkezve az Y elágazásnál csak lefelé, a 2. pont felé lehet haladni.
15-ös tökéletesen látja,valóban így van,jól értelmezte.
14-es a 3-as számnál,sehol semmilyen tábla nincsen,és soha nem is volt.
Aki ott ki akar kanyarodni,az nincsen tájékoztatva,semmilyen formában,hogy merre lehet menni szabályosan.
Amúgy apám is szembe megy az egyirányú úton,mert így a boltba menni 300méter,ha szabályosan menne,akkor 1,5km a bolt.
Viszont ahol mi lakunk,a 3-as pontnál,semmilyen táblát sem tettek le.Apám azt is mondta,hogy pedig mi előttünk lenni kellene egy kötelező balra haladás táblának,és hogy jobbra behajtani tilos.Azt is mondta apám,hogy a kereszteződés feloldja a szabályt.Ha nincsen megismételve a tábla ami az útra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!