Honda jazz első autónak?
Figyelt kérdés
Amúgy az is érdekelne mennyire lenne gáz 22 éves fiatalembernek?2021. jún. 28. 20:51
1/13 anonim válasza:
Semennyire, nekem is az van (mondjuk nekem 2. autóm), én nagyon szeretem. Kicsit lehetne erősebb is, de nem száguldásra van tervezve. Nekem a következő autóm is Honda lesz, úgy megszerettem (valószínűleg 8-9 gen 1.8 körüli motorral) 22/F
2/13 A kérdező kommentje:
Annyira jó a Honda? (Családba még nem volt ez lesz az első)
2021. jún. 28. 21:44
3/13 anonim válasza:
Igen, nekem 1 éve van meg, nagyon megszerettem. Szegény szerelőm éhen halna, ha csak én járnék hozzá. A legnagyobb kiadásom 80 ezer Ft volt szerelésre (toronycsapágy, olaj, szűrők meg gyertyacsere), de ha az alap karbantartást megkapja, akkor örök élet. Mivel japán, így szinte csak a rozsdára kell figyelni. Facebookon lépj be a Honda Jazz Hungary csoportba, ott sokat tudnak segíteni
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. jún. 28. 21:51
6/13 anonim válasza:
Jó első autónak, nekünk is van egy 18 éves, még csak olajcsere volt 5 éve, mióta megvan.
7/13 Wadmalac válasza:
Egy jóbarátom vett egyet, egy évre rá az öccse ugyanolyat, mindketten elégedettek.
Nem szép, de praktikus.
8/13 anonim válasza:
Én régi swiftet javasolnék de ha jó a pénzügyi helyzeted akkor inkább a honda jazz
9/13 anonim válasza:
Azért egy civic fickósabb.
Vagy Toyota Auris?
Nem tetszenek nekem a kis kerekekkel mégha megbízhatóak is.
10/13 A kérdező kommentje:
Családon belül van az autó ezért kérdeztem
2021. jún. 29. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!