Műszaki vizsgán lehet gond?
Figyelt kérdés
Ha egy régi suzuki kormányára ragasztanék fel egy suzuki emblémát, mint amilyen a mostani autókon is van, abba bele kötnének a műszakin?2021. jún. 26. 18:32
1/12 A kérdező kommentje:
A légzsák miatt érdekelne.
2021. jún. 26. 18:35
2/12 anonim válasza:
Ne a műszaki legyen a legnagyobb gondod, hanem a lufi durranása esetén repeszként a homlokodba álló S betű...
3/12 anonim válasza:
Feltéve, hogy műanyagből akarod ráragasztani
4/12 anonim válasza:
ne ragasszad a légszákra, oka van, hogy miért nem úgy jött gyárilag (sok idő kellett mire kitalálták hogyan lehet biztonságosan rátenni)
5/12 anonim válasza:
áhh rádugják a kipufogó szenzort csinál 2 fotót beírja elveszi a 20 ast és kész is.
6/12 A kérdező kommentje:
A 2. Válaszon jót nevettem =D persze nem a tényén, hanem a megfogalmazáson! Isten ments, hogy ilyen helyzetbe kerüljek. Köszönöm a válaszokat egyébként! Igen, műanyagra gondoltam amúgy, Wishen meg sok helyen lehet olcsón kapni ilyen logókat. Természetesen csak ha megoldható lenne és biztonságos. Van esetleg valami mód rá vagy más fajta amivel kivitelezhető, a biztonság megőrzése mellett? :)
2021. jún. 27. 11:45
7/12 anonim válasza:
add nekem a légzsákos kormányod nekem virsli kormányom van: ((
8/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor már inkább marad a légzsák a logó nélkül, így se szeretnék koccanni, de azért köszi :) XDDD
2021. jún. 29. 09:10
9/12 anonim válasza:
nincs mit mikor jöhetek vezetni?
10/12 A kérdező kommentje:
XDD
2021. jún. 29. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!