Mi a működési elve a lehajtható napellenzőnek?
Nem először fordult elő, hogy egyszer csak gondol egyet, a bukkanókon elkezd magától lehajtódni, majd egy lehajtásnál eltörik benne valami, és onnantól csak használhatatlanul lifeg a szemem előtt.
Nem akarnék újat venni (megint) ha nem muszáj, de mivel nem értem a mechanikáját, képtelen vagyok megjavítani.
Példa: [link]
Próbáltam már úgy, hogy a pöcköt, ami belemegy (képen bal oldal), körbe tekertem befőttes gumival, de akármennyit teszek bele, nem szorul bele eléggé. Ugyanez a helyzet a gyorskötegelővel is, már telepakoltam, de ugyanúgy lefittyen.
Veletek fordult már elő ilyen? Esetleg tudtok rá használható megoldást, hogy ne kelljen húszezreket kiadnom (1 év használat után) egy köcsög napellenzőre?
krwkco!
Tudod azért volt a két megjegyzésem,, mert tényleg úgy kezdtem, hogy "a tengelyhez közel".
Aztán -mivel nem olvasta el rendesen- újból leírom, erre jön a válasz, hogy "bár nem hiszem hogy működne".
Első gondolatom az volt, összeszedem, hogy hány autótipusnál láttam már ezt a csavarral állítható megoldást, de a szkeptikus válasz után elment a kedvem.
#11: elolvastam, csak felfogni nem tudtam, ugyanis, amint láthatod, egyik megnyilvánulásomban sem használtam azt a kifejezést, hogy "tengelyhez közel". Ez azt jelenti, hogy nem értem, mit jelent a "tengely", mert nem tudom, mi számít tengelynek, és mi számít közelnek, vagy hogy kéne ezt az egészet elképzelni. Igen, ilyen hülye vagyok hozzá, de leginkább vizuális típus.
A képes változat már lényegesen többet mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!