Akik utcán tartják az autójukat, mit tesztek a védelméért? Milyen szinten roncsolódik az autóm?
3as
Nagyon kevés autó áll a szabad ég alatt, tessék?
Amúgy mindegy mit csinálsz. Van akinek az állandóan garázsban tartott autoja is kifakul, nekünk meg pl a 7-8 éve tűző napon, hóban fagyban utcán tartott Renault Thalia még mindig olyan tűzpiros, mint újkorában. A fényezés minőségétől függ.
A fenyezesre nem jellemzo hogy kifakul. Ami viszot gyakori hogy az elso lampak besargulnak. En az enyemet felcsiszoltam, poliroztam es UV vedo spray-t fujtam ra, ezt kb 6 havonta megismetlem.
Ugyan ezt csinaltam az ujabb autoval is mikor lattam hogy a lampa bura kezd homalyosodni.
A szabad ég alatt állásnál csak az árt neki ha rányitják a másik ajtót, vagy megkarcolják és a madárszar , jégeső.
A napfény meg szél, eső az nem árt.
nekem régi 1998 as suzuki swiftem van, nagyon vigyázok rá, lakatosék ellopták a 4 dísztárcsát most oda van fogatva puszta kézzel nem lehet letépni csak eszközzel. Parkolásnál nem húzzák meg mert tudják h ott termek és átültetem saját testükbe a kárt :P
a meleg kikezdi a gumit, a tél meg az alvázat ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!