Benzinkúton ingyen lehet használni a kompresszort kerékfújáshoz?
Figyelt kérdés
Megtankoltam, bemegyek fizetni. Utána csak oda kell mennem a kompresszorhoz? Vagy az külön fizetős?2021. jún. 23. 18:28
11/13 anonim válasza:
A bicajosra sem néznek csúnyán, ugyanis nagy eséllyel közel lakik, és oda hordja talicskával a pénzt üzemanyagért is.
Én sokszor fujom a bicajt benzinkúton. Sőt kocsival is volt már hogy kerékcsere után tankolás nélkül csak fújtam.
A környéken ahol 5 éve "épp elromlott" a kompresszor, oda nem járok tankolni.
12/13 anonim válasza:
nemetben sok helyen latom pl hogy fizetosek az ilyen kerekfujatok, mondjuk ott masfajta is, itthon ugye nyomod a gombot amig nyomod, ott meg beallitod az erteket rs majd kikapcsol a gep ha eleri. Itthon fizetoset meg nem lattam, persze ettol meg letezhet
13/13 anonim válasza:
Eddig mindegyik benzinkúton ingyenes volt a kompresszorhasználat, ahol voltam.
Ha fizetni kéne érte, inkább tartanék magamnál egy 12V-os kerékfújó kompresszort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!