Így átmegy a műszakin az autó? (Fényképpel)
2003 Golf 4. Sehol nem rohad, kivéve a középdob. Mennyire durva így? Holnap lesz a műszaki vizsga.
Így van, nekem ránézésre csak felületi rozsdának tűnik, ha kifújna azt lehetne hallani/érezni.
Egyébként még jobb állapotúnak is tűnik mint alig néhány éves autóké...
Vagy, vagy...
Átmehet, de meg is bukhat.
Műszaki vizsga előtt, ugyanott előzetes felmérésen át lehet nézetni az autót, és a vizsgabiztos közli, hogy a vizsgáig mit kell javítani.
Én úgy látom, mintha ez nem felületi rozsda lenne, hanem a külső lemezen hosszanti irányban van egy repedés. Azt saccolom, hogy így nem megy át.
Ha nincs elővizsga, én megkérném a vizsgáztatót, hogy nézzen rá erre. Mielőtt a vizsga megkezdődik.
Mert ha beírják az adatokat a számítógépbe és az rákapcsolódik a központra, onnan már nincs visszaút.
Egyébként az alvázvédelem nagyon szép állapotú.
4-es vagyok, elég jó felbontású a kép, ha ránagyítasz sokkal inkább elszíneződésnek tűnik a csík, mint repedésnek.
Nézd meg, feljebb is ismétlődik több helyen ez a faág alakú mintázat. Valami legkülső flületi védőréteg ilyen mintázatban kezdett el lepattogzani csak, úgy ítélem.
De persze jobb az elővigyázatosság, vizsga előtt érdemes lenne megvizsgálni.
A képről nem tudom eldönteni, hogy ez most ennyire szét van rohadva, vagy csak a felület ilyen.
Ha nem lyukas, nem fúj ki, akkor jó eséllyel még átmegy.
nem láttam még olyan kipufogót ami 1-2 év után ne lenne merő rozsda... mármint utángyártottban, mert a gyári is azért egy idő után elfárad, elrohad, stb... és az ember nem akar megint 100 ezrekért gyárit venni, inkább vesz 20k ért utángyártottat, még 40%-al olcsóbban meg is kapod ha van szerelő ismerősöd, és akkor inkább cserélgeted 3-4 évente... De amúgy attól hogy rozsdás nem szokott semmi bajuk lenni.
Ja a kifújásról csak annyit, hogy azért ne heggeszd le a kondenzvíz leeresztő lyukat, mert az direkt azért van, ott kifog fújni, de az normális, ha nem lenne sokkal hamarabb elrohadna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!