Szappanos víztől foltos műszerfal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szappanos vízzel mostam le a műszerfalam és most foltos az egész.
Tudnátok ötletet adni, hogy mivel tüntessem el?
2021. jún. 19. 21:10
1/7 anonim válasza:
Én le szoktam zuhanyozni szappanozás után, talán próbáld meg te is a műszerfalon..
2/7 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még hogy szappanos vízzel mossa valaki.
Ha már habfürdőt vagy mosogatószert teszel bele a vízbe akkor se lesz foltos.
3/7 anonim válasza:
gratulálok, jó nagy marhaságot csináltál. Speciális műanyagtisztítóval kell ezeket, nem szappannal...
4/7 anonim válasza:
Rajta maradt a szappan.
Legalább 5x töröld át jól kiöblített tiszta vizes ronggyal.
Egyébként meg a "műszerfalápoló" többet árt, mint a szappanos víz.
5/7 anonim válasza:
Szappan az lúgos, remélem alaposan leöblítetted tiszta vízzel és nem hagytál rajta szappanos vizet. Könnyen lehet, hogy az már foltos marad, ha esetleg mégis.
6/7 anonim válasza:
Műszerfalat nem is ezzel kell tisztítani. Persze ha nagyon dzsuvás akkor arra jó a szappanos víz hogy előtisztítod mert a dzsuvát leszedi, viszont ha nem akarod hogy foltos legyen meg egyéb nyom maradjon akkor rendes műszerfal ápolóval kell áttörölgetni utána, és száraz ronggyal. De legjobb a szappanos víz helyett az alkoholos ablaktisztító az minden dzsuvát leszed és nem is drága. Azzal befújod, alaposan áttörölgeted és utána műszerfal ápolóval kell áttörölni hogy szép legyen és ne marja meg semmi. Ha rászárad és foltos akkor az valószínű ott is marad. Ezért kell szárazra törölni és átpucolni műszerfal ápolóval.
7/7 anonim válasza:
Sima vízzel most át, mert igy ugye a szappan rászáradt és azért foltos , baba popsi törlő is jó néhány fajta műszerfalra de anyag függő és ha ezt használod nézd meg először hogy nem e marad utána egy krémes réteg rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!