Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennél olyan autót aminek a...

Vennél olyan autót aminek a kártörténetét lenézve kimutatható, hogy volt már összetörve?

Figyelt kérdés
600ezres javitasrol beszelunk. Kulso elemek +fenyezesek amik cserelve lettek.
2021. jún. 18. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Becsületesnepper készített egy rövid videósorozatot a témában, ami meglehetősen hiteles a részéről. Nem vagyok elfogult vele kapcsolatban, tényleg jól rávilágít az efféle lekérdezőoldalak hibáira. Lényeg, hogy sokszor a javítási költségek nincsenek szinkronban a hiba mértékével. Lehet, hogy csak egy motorháztető, sárvédőelem horpadás + fényezés, lökhárító és lámpacsere volt az a bruttó 600 ezres csekk. Németeknél szoktak ilyen árak lenni, igaz, nekik ez az összeg olyan a szervízben, mint nekünk a 100 ezer: amolyan általános és rendszerint könnyen kifizethető.
2021. jún. 18. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán, ezek alapján ez csak szimpla egyszerű elemcsere lehetett.
2021. jún. 18. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem olyan hogy a fél kocsi rommá volt törve akkor igen, de természetesen alkudnék valamennyit az árából.
2021. jún. 18. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Mivel nem értek hozzá, nem, vagy csak úgy, ha viszek magammal egy, a típushoz értő autószerelőt rétegvastagságmérővel és hasonlókkal felszerelkezve.
2021. jún. 18. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vettem, háromszor volt törve az eleje 1 év alatt. Nem kímélte a nő, az biztos. Sima elemcserével javították mindhárom alkalommal cascora, de a szerelő is megnézte. Aztán odaadtam az asszonynak, aki meg a hátulját törte össze, amikor fába tolatott. Szegény autó.
2021. jún. 18. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán, ha csak pár elem sérült, ajtó, lökhárító, ilyesmi, és igényesen lett megcsinálva, miért ne?
2021. jún. 18. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alapon az enyém is volt összetörve!

Sárvédő, lökhárító, lámpa.

Semmit sem befolyásol!

2021. jún. 18. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
43%
majdnem vettem de elvitték. Követem jszp-n egyenlőre nem törték össze (megint) vagy bontották el. Nembaj a sors akarta így.
2021. jún. 18. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Parkoló balesetek stb minden autóval előfordulnak. Ha ezt cascora javítják, akkor úgyis mindegy alapon cserélik az érintett elemeket, nem nehéz ilyen kárt kihozni.

A festékvastagsággal is ez a szitu. Ha végig lett húzva pl a kocsi oldala és az ki lett javítva, akkor az autó gyakorlatilag hibátlan, rétegvastagság mégse állandó.

2021. jún. 18. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!