Vennél olyan autót aminek a kártörténetét lenézve kimutatható, hogy volt már összetörve?
Figyelt kérdés
600ezres javitasrol beszelunk. Kulso elemek +fenyezesek amik cserelve lettek.2021. jún. 18. 11:27
1/9 anonim válasza:
Becsületesnepper készített egy rövid videósorozatot a témában, ami meglehetősen hiteles a részéről. Nem vagyok elfogult vele kapcsolatban, tényleg jól rávilágít az efféle lekérdezőoldalak hibáira. Lényeg, hogy sokszor a javítási költségek nincsenek szinkronban a hiba mértékével. Lehet, hogy csak egy motorháztető, sárvédőelem horpadás + fényezés, lökhárító és lámpacsere volt az a bruttó 600 ezres csekk. Németeknél szoktak ilyen árak lenni, igaz, nekik ez az összeg olyan a szervízben, mint nekünk a 100 ezer: amolyan általános és rendszerint könnyen kifizethető.
2/9 anonim válasza:
Persze, simán, ezek alapján ez csak szimpla egyszerű elemcsere lehetett.
3/9 anonim válasza:
Ha nem olyan hogy a fél kocsi rommá volt törve akkor igen, de természetesen alkudnék valamennyit az árából.
4/9 anonim válasza:
Mivel nem értek hozzá, nem, vagy csak úgy, ha viszek magammal egy, a típushoz értő autószerelőt rétegvastagságmérővel és hasonlókkal felszerelkezve.
5/9 anonim válasza:
Vettem, háromszor volt törve az eleje 1 év alatt. Nem kímélte a nő, az biztos. Sima elemcserével javították mindhárom alkalommal cascora, de a szerelő is megnézte. Aztán odaadtam az asszonynak, aki meg a hátulját törte össze, amikor fába tolatott. Szegény autó.
6/9 anonim válasza:
Persze, simán, ha csak pár elem sérült, ajtó, lökhárító, ilyesmi, és igényesen lett megcsinálva, miért ne?
7/9 anonim válasza:
Ilyen alapon az enyém is volt összetörve!
Sárvédő, lökhárító, lámpa.
Semmit sem befolyásol!
8/9 anonim válasza:
majdnem vettem de elvitték. Követem jszp-n egyenlőre nem törték össze (megint) vagy bontották el. Nembaj a sors akarta így.
9/9 anonim válasza:
Parkoló balesetek stb minden autóval előfordulnak. Ha ezt cascora javítják, akkor úgyis mindegy alapon cserélik az érintett elemeket, nem nehéz ilyen kárt kihozni.
A festékvastagsággal is ez a szitu. Ha végig lett húzva pl a kocsi oldala és az ki lett javítva, akkor az autó gyakorlatilag hibátlan, rétegvastagság mégse állandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!