Milyen robogót lenne érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Egy női robogóra gondoltam (már ha van ilyen egyáltalán :D), városon belüli használatra. 125 cm3-re gondoltam, de lehet erre a használatra elég lenne az 50cm3 is. Nem tudom, hogy a benzines vagy az elektromos éri meg jobban? Illetve jó lenne ha alacsonyabb árkategóriájú lenne, viszont ár-érték arányban megfelelő.2021. jún. 16. 13:35
1/4 anonim válasza:
Milyen jogsid van?
Az elektromosok nagyon drágák.
2/4 anonim válasza:
Ár érték arányban a 4t 50-es japán/olasz robogók a legjobbak. 10-12 év körüliek, 100-150e ft környékén már jókat találni. 150 ezerért vehetsz injektoros japán robogót (pl.: Yamaha Jog) ami elmegy 2 literből.
3/4 anonim válasza:
Az a baj hogy a 125-ös robogók közül még a 4t is megeszi a 4-5 litert városban🤷♂️ akkor inkább v.mi kicsi kocsit vennék... Nekem a 125-ös 4t és váltós motorom eszik 2 litert, városban 2,5-3 at. Ezzel megéri, de a robogók ku®vasokat esznek. Egyébként a piaggio liberty 125 /vagy akár 50-es / jó kis motor. Esetleg még a honda pcx. Ha a váltás nagyon nem okoz gondot, akkor pl a honda cub félautómataváltós motorja is fasza. Van belőle yamaha is, nekem egy ritkább fajta (suzuki) van, 1,5 liternél nem eszik többet és az én 70 kg-om alatt 110 a vége.
4/4 anonim válasza:
Én csak abszolút belvárosi használatra vennék még egyszer 50-est. Számomra elég sűrűn bizonyult gyengének. Amúgy meg 40 km/h felett már hivatalosan nem szabályos a használata, belső sávban meg nem mehetsz vele. Persze gondolom baromi ritka, hogy ilyenek miatt bárkit is megállít a rendőr, de akkor is. Egy 125-össel már nem taposnak el a Hungária körúton, sem ha kimerészkedsz kicsit városon kívülre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!