Megakar verni a vevő?
Figyelt kérdés
Hirdetek egy Opelt, felhívott egy csávó , akivel többször is beszéltem már, mindig elmondta,hogy romáktól sose venne autót meg stb..
Én nem vagyok az , de ma akar lejönni , félek,hogy ő az , ugye én mondtam,hogy romàknak én se adnám el az autót. Na félek,hogy azért akar jönni,hogy elverjen...
szerintetek saját házamba engedjem be vagy inkàbb valahol egy parkolóba ? Telefonba nem tűnik romának !
2021. jún. 16. 11:43
1/8 anonim válasza:
Hívj el 2-3 havert támogatásnak.... De vmi semleges helyen találkozzatok.
2/8 anonim válasza:
Miért akarna megverni b+??? Mert àrulsz 1 kocsit???
3/8 A kérdező kommentje:
Azért mert mondtam neki,hogy romáknak nem szívesen adom el , és lehet,hogy ő is az, ha megadom a címem ,akkor meg visszafog járni.
2021. jún. 16. 12:10
4/8 anonim válasza:
Banyek, ennyi magadhoz való eszed nincs, hogy magadtól tudd, hogy parkolóba szervezd az ilyet?
5/8 anonim válasza:
Szerintem nincs itt semmi az egészben, csak te látsz veszélyt a dologba.
6/8 anonim válasza:
Ha kicsit és kétséges, áruház parkolójában találkozzatok. Ne adjad ki a lakcímed.
7/8 anonim válasza:
Jó nagy hülye vagy, hogy telefonba bárkinek is ilyesmiről beszélsz! :-)
8/8 anonim válasza:
vagy troll vagy szellemi folyadék :S
ne találkozz vele kapcsold ki magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!