1 millió forintnól milyen kisebb autót lehetne venni ?
Figyelt kérdés
Néztem hogy a Peugeot ok eléggé jó árban vannak.
Például a 307, 207 207 es talán kisebb.
Bármilyen autó márkát lehet mondani típussal együtt, hiszek abban hogy ki kell fogni egy jó autót most az mindegy hogy Német, olasz , francia vagy japán..
Hétvégére kellene kirándulni, balatonra Velence stb , horvát
Hétköznap van céges autóm (nagy) úgy hogy a hétvégére kellene egy saját.
307-es jó lenne, de csalódtam benne, mert elég sok rohadt küszöböst láttam már.
Vegyél egy 3-as cliót.
2021. jún. 16. 10:05
2/14 anonim válasza:
Egymillió környékén semmi, de semmi értelmes nincs, már néztem százszor a kínálatot... vagy ha van is, akkor az 12 évesnél idősebb lesz, jóval, 200-250 ezer km-el.
Most néztem, f@sza Colt, ára is még épp elmegy, hát nem törve volt...? Menjenek a jó francba az ilyenekkel. És ezzel van tele az 1m alatti kategória.
2021. jún. 16. 10:30
3/14 anonim válasza:
Franciát semmiképp! Ford, Volkswagen legyen szerintem.
2021. jún. 16. 10:46
4/14 anonim válasza:
Hármas, mi a baj a francia autókkal? Vagy a hülye sztereótípiától nem tudsz eltekinteni csak?
2021. jún. 16. 10:59
5/14 anonim válasza:
Kérem azon személyeket, akik porba pontoztak, mutassanak már egy megbízható, 2008-2009 utáni nem rozsdás, nem szétrohadt, nem törött benzines legalább 70-80 lóerős, min. 4 légzsákos autót 1 millió ft alatt, magyar okmányokkal, ami nem Daewoo vagy Chevrolet! Várom, és meg is veszem!! De nem lesz.
2021. jún. 16. 11:13
6/14 anonim válasza:
2005 környéki Honda Jazz, bőven van választék jó állapotúból
2021. jún. 16. 11:30
7/14 anonim válasza:
Na ugye hogy nincs újabb annyiért. Régebbieket keresni nem nagy tudomány, van választék bőven, persze. Nincs rozsdamentes belőle, Jazzt is eszi az idő. Meg minden mást is.
2021. jún. 16. 11:42
8/14 anonim válasza:
A 207-es rohadt nagy, nem véletlenül lett kisebb az utódja, mert a 207 már szinte nem is kisautó, visszább kellett venniük a méretből (és súlyból, ami miatt a fogyasztása sem túl jó). A szlovák összeszerelésű példányok egyébként átlag fölött tartósak, szóval e téren jelentős előrelépés a francia gyártású 206/307-hez képest, nem rosszabb mint egy japán vagy koreai kisautó.
2021. jún. 16. 12:51
9/14 anonim válasza:
A 8-as válaszoló minden szavával egyet kell hogy értsek, nekem 4.5 évig volt egy 1.4-es 207-es, 14 évesen adtam el idén. A 75 lovas alap benzines kissé lomha volt és nyomni kellett neki a gázt, hogy azért menjen is, ezért valóban magasabb volt az átlagnál a fogyasztása, de kb ennyit tudok "felróni". Megbízhatóságával, elektronikájával soha nem volt semmi probléma, mosat is boldogan használja egy család.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!