Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót hogy szoktak az emberek...

Autót hogy szoktak az emberek behozni saját részre külföldről?

Figyelt kérdés

Csak angol nyelvtudással, kis tőkével hogy lehet értelmesen behozni egy autót?

Tekintve hogy kint se biztos olyan hej de jó állapotban lenne a kinézett modell, mintha itthonról vennénk, és kb. ugyanannyira jönne ki árban a végén, mire üzembe lenne helyezve.

Főleg Olaszországból, Németországból, Hollandiából, ezek nagyon messze vannak...

2021. jún. 15. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Tréler én vagy saját lábon ha van türelme elintézni rendszamozgatast
2021. jún. 15. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom feltűnt-e, de egyik általad vágyott országnak sem hivatalos nyelve az angol. Így mikor becaplatsz az olasz okmányirodába azzal hogy "Áj vúd lájk to export nájsz itálian autó" épp ugyanolyan hülyén fognak rád nézni, mint ha egy magyar kormányablakban tennéd ugyanezt (arról nem is beszélve, hogy Olaszországban már drágábbak a használt autók, mint itthon, olasz ismerőseim panaszkodnak, hogy egy 5 éves Puntóért majdnem elkérik az újkori árát, 10.000 €-t). A hollandusoknál talán kicsit több szerencsével járhatsz, de a német rendszer olajozottságára megint nem tenném fel a szabadidőmet, az osztrákok gálánsabbak bürokráciában.
2021. jún. 15. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Németeknél sokan beszélnek elég jól angolul. Beleértve ma bolti eladót aki nem jön zavarba ha megszólítják. Én fordítva csináltam, magyar rendszámos autómat papíroztattam le. Fél nap alatt el lehet inténi, biztosításkötéssel együtt. Interneten megtalálod a folyamat leírását. Azt nem tudom mindenhol megnyitottak-e itt a szállodák?. A használtautók drágák. Nézegetheted a mobile.de-n A közhiedelemmel ellentétben nem cserélgeti a középvezető vagy mérnök 3 évente az autóját. 10-15 évig eljár vele és sok kilométert beletesz. Ezek a kocsik jól birják, kívül belül jó állapotban vannak. Pl. Kolléga 8 éves passatja amivel 120 kilométerről jár dolgozni. A gép már használt volt amikor a céghez jött. Mikorra a Magyarországra kerül, háát? Másik kérdés, szóba áll-e magán német magyarral. Én fordított esetben nem virítanék egy német magánembernek tizenezer euróval, inkább fizetnék a kereskedőnek bankszámlára ezerrel többet.
2021. jún. 15. 11:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Románia esetleg? Lévén Szabolcs megye, kb. annyi mint Budapest átmenni. Vagy azok még rosszabbak mint a Magyar autópark...?
2021. jún. 15. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Romániában vannak nagyon rossz, meg nagyon jó autók is. De a lényeg, hogy sokkal értelmesebb árak vannak nálunk, mint Magyarországon, ahol rendkívül túlárazottak a 15-20 éves autók is. Megérheti átugrani szétnézni. Üdv Szatmár megyéből.
2021. jún. 15. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!